6.3 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

Mesajul administratorilor Ziarului din Muscel pentru cititori!

Alte Știri

Noi suntem bine. Am făcut 5 ani pe piața media, suntem în picioare şi încercăm să fim alături de voi acolo unde ne citeşti. Dacă la început eram printul şi numai printul şi voi trebuia să ne găsiți pe noi, acum noi trebuie să mergem după voi pe internet, pe mobil, pe smartphone, pe tabletă, pe Facebook, în stradă, la evenimente şi pe toate device-urile care vor mai apărea. (…)

Plăcerea întoarcerii unei pagini de ziar nu a dispărut de tot, pentru că 25% dintre cititorii Ziarului din Muscel au rămas fideli print-ului, dar noua generaţie se împacă mai bine cu tehnologia şi ne citeşte pe internet: 75% dintre cititori preferă să citească Ziarul din Muscel pe mobil, desktop şi tabletă. (…)

Vom fi aici şi în următorii ani, pentru a vă împărți informația de toate tipurile. Dacă vă place ceea ce facem vă mai rugăm, să ne răsplătiți cu un LIKE la pagina de Facebook Ziarul din Muscel! Mulțumim că sunteți alături de noi!

 

NOI TE INFORMĂM, TU DEȚII PUTEREA!

Cu iubire, Mihaela Ivașcu și Atena Jilavu

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie