20.2 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Mioveni: Ședință extraordinară a Consiliului Local. Două proiecte importante pentru comunitate!

Alte Știri

Mioveni: Ședință extraordinară a Consiliului Local. Două proiecte importante pentru comunitate!

Consiliul Local Mioveni se va întruni în ședință publică extraordinară, vineri, 9 iunie 2023, de la ora 11.00, prin intermediul unei platforme online de videoconferință.

Pe ordinea de zi se află două puncte:

  1. Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul oraşului Mioveni. Proiect privind aprobarea colaborării/parteneriatului între Unitatea Administrativ Teritorială oraș Mioveni, prin Consiliul Local al orașului Mioveni și Județul Argeș prin Consiliul Județean Arges. În vederea depunerii aplicației de finanțare pentru apelul de proiecte ”Microbuze electrice pentru elevi”. Finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență al României. Componenta C15: Educație – Reforma 6: Actualizarea cadrului legislative pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar. Investiția 10: Dezvoltarea rețelei de școli verzi și achiziționarea de microbuze verzi.
  2. Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul oraşului Mioveni privind implementarea proiectului “Dezvoltarea sistemului de gestionare a deșeurilor prin construirea de insule ecologice subterane în orașul Mioveni, județul Argeș”. În cadrul apelului de proiecte al PNRR/2022/ Componenta C3 – Managementul deșeurilor, investiția I1. Dezvoltarea, modernizarea și completarea sistemelor de management integrat al deșeurilor municipale la nivel de județ sau la nivel de orașe/comune, pentru subinvestiția I1.B. Construirea de insule ecologice digitalizate, runda II.

Mioveni: Ședință extraordinară a Consiliului Local. Două proiecte importante pentru comunitate!

Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei www.emioveni.ro.

Potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

Ultimele Știri

Anunț important din partea APĂ CANAL 2000

S.C. APĂ CANAL  2000  S.A.  aduce la cunoștință utilizatorilor care sunt potențiali poluatori prin natura activităților desfășurate și implicit...

Alte știri din aceeași categorie