17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 23 septembrie, 2023

Misiunile și rezultatele jandarmilor argeșeni în acest sfârșit de săptămână

Alte Știri

În acest sfârșit de săptămână jandarmii argeșeni au desfășurat pe raza județului Argeș mai multe acțiuni pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale, fie independent, fie împreună cu Poliția, în urma cărora s-au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.000 de lei.

În ziua de 29 ianuarie, a.c., jandarmii argeșeni au depistat, pe raza orașului Costești, două societăți comerciale cu domeniul de activitate sală de jocuri de noroc ai căror angajați nu au verificat certificatele verzi ale clienților. Pentru aceste fapte administratorii au fost sancționați cu amendă în valoare de 1000 de lei fiecare.

În ziua de 30 ianuarie, a.c., pe timpul verificărilor efectuate pe raza municipiului Pitești, jandarmii au depistat o societate comercială cu domeniul de activitate bar, în timp ce era deschisă publicului. În această situație, administratorul barului a fost sancționat cu amendă în valoare de 2000 de lei, în același timp fiind aplicată și sancțiunea complementară de închidere temporară a societății comerciale pe o perioadă de 30 de zile.

Aceste acțiuni se vor desfășura și în perioada următoare în tot județul Argeș”, transmit jandarmii argeşeni.

Ultimele Știri

Incendiu la o locuință din Aninoasa! Pericol major

La 112 s.a sesizat faptul că, în comuna Aninoasa, a izbucnit un incendiu la o locuință și este pericol...

Alte știri din aceeași categorie