5.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 21 februarie, 2024

Monaliza Zegheru la un pas să învingă cancerul! Încă mai are nevoie de ajutor!

Alte Știri

Diagnosticată în urmă cu 7 luni cu Rabdomiosarcom alveolar, un tip de cancer extrem de rar şi cu o evoluţie agresivă, care i-a afectat sinusurile, ochiul drept, coloana şi piciorul drept (incluzând femurul şi şoldul), Monaliza se luptă să iasă învingătoare, cu ajutorul specialistilor de la Liv Hospital Istanbul, Turcia, dar şi graţie celor care au donat bani, pentru a-i salva viaţa. Tânăra de 26 de ani şi are nevoie în continuare de ajutorul nostru. A ales să plece în luna Mai, în Turcia, pentru a se trata, deoarece în ţară nu a mai găsit soluţie de vindecare, declarându-i-se că nu se cunoaşte o schemă de tratament precisă pentru un diagnostic atât de rar întâlnit. Monaliza, a trecut deja prin 2 operaţii dificile, la coloană şi picior, efectuate în Turcia cu succes, fiindu-i îndepărtate tumorile osoase existente. Acum urmeaza tratamentul oncologic, pentru îndepărtarea tumorilor de la nivelul feţei, fiind la cea de-a 6 cură de  chimioterapie, ultima din shema de tratament, şedinţa ce se ridică la suma de 2.500 euro. Dupa încheierea acesteia, medicii vor stabili şi numărul de şedinte de radiotrapie pe care tânăra profesoară trebuie să le efectueze, în Turcia, pentru a preveni o posibilă recidivă viitoare. Ultima intervenţie chirurgicală, pe care o va avea de făcut, va fi pentru ochiul drept, astfel încât să i se redea vederea pierdută din cauza tumorii. Drumul până în acest moment a fost unul anevoios, costisitor şi dureros, însă Monaliza a luptat şi o face în continuare, cu toată convingerea, deoarece toate tratamentele administrate până acum au avut efectul mult aşteptat, tumorile retrăgându-se, iar celulele canceroase dispărând complet din organismul ei.

Mai este puţin până când tânăra profesoară va putea declara că este învingătoare în tot acest “război dur”, însă, aşa cum era de aşteptat, finalul este unul dificil din punct de vedere financiar, deoarece toate resursele au fost epuizate, iar Monaliza are nevoie de ajutorul nostru. Toti cei care doresc să îi ofere un ajutor şi să intre în luptă alături de ea o pot face donând în următoarele conturi deschise la BCR, sucursala Piteşti.

LEI – RO75RNCB0022095573790004

EURO – RO05RNCB0022095573790003

SWIFT – RNCB RO BU

Titularul contului: Monaliza Ecaterina Zegheru.

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie