24.6 C
Campulung Muscel
vineri, 19 iulie, 2024

Muscelenii pe podium la Campionatul de Slalom Paralel organizat la Sibiu

Alte Știri

Muscelenii pe podium la Campionatul de Slalom Paralel organizat la Sibiu. Așa cum ne-am obișnuit etapa a cincea a din cadrul Campionatului de Slalom Paralel a fost găzduită de circuitul de lângă baza sportivă “pompierul”. Sau mai este cunoscută pasionaților de automobilism sub denumirea de “groapa” din Sibiu.

Într-o splendidă zi de toamnă, la start s-au aliniat 32 de sportivi. Aceștia împărțiți în 5 categorii. Printre care îi amintim pe muscelenii Iris Muscalu, Rareș Șain, Savu Matei și Mihai Pelmus.
Dacă pentru primi doi scopul a fost acela de a se obișnui cu acest gen de competiție ei concurând în campionatul de Rallycross, Savu și Pelmus s-au luptat pentru a-și consolida pozițiile în clasamentul categoriilor și în cel general.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Muscelenii pe podium la Campionatul de Slalom Paralel organizat la Sibiu

Mihai Pelmuș a dominat autoritar competiția având cel mai bun timp în toate cel 7 treceri cronometrate, la sfârșitul etapei reușind să ocupe locul 1 la: Cupa Suzuki, clasa 2 și în clasamentul general.

În economia campionatului această reușită fiind extrem de importantă, reprezentând încă un pas spre cucerirea titlului de campion național la această disciplină.
De notat și reușita lui Iris Muscalu care s-a clasat pe locul al doilea în clasamentul feminin. Și a lui Rareș Șain care a ocupat locul 5 în cadrul grupei juniori master dintr-un total de 19 concurenți.
Următoarea etapa se va ține tot la Sibiu pe data de 7 octombrie și invităm pasionații să fie alături de piloții musceleni.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Un bărbat a fost mușcat de un urs la Rucăr

Ultimă oră. Un cioban de la o stână din Rucăr a fost mușcat de un urs. Bărbatul în vârstă...

Alte știri din aceeași categorie