-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 4 decembrie, 2022

Muscelul Câmpulung Elite a început sezonul competițional cu stângul

Alte Știri

Pe stadionul municipal din Câmpulung, vineri s-a disputat o competiție extrem de importantă pentru această echipă. Echipa de Liga a III-a avea nevoie de o victorie ca de aer după ce a început sezonul competițional numai pe pierdere.

Să spunem că fotbaliștii urmăriți de antrenorul Vasile Slăninoiu au fost urmăriți de neșansă. Înainte de începerea acestui meci fotbaliștii musceleni aveau doar patru puncte în clasamentul seriei 4 urmare a remizei albe din prima etapă cu Unirea Bascov și a singurei victorii de până atunci dar și a cea reușită în fața unei formații Astra care nu a reușit să alinieze la startul partidei decât 9 jucători, așa că întâlnirea cu numărul 7 cu dâmbovițenii de la FC Pucioasa era una extrem de importantă pentru gazde în încercarea de a părăsi zona minată a clasamentului.

Oaspeții au venit la Câmpulung cu o mai multă experiență din poziția de Liga a III-a, fotbaliștii pregătiți de Haralambie Becheanu, reușind în primele șase jocuri victorii cu FCSB 2 și Unirea Bascov și remize cu Real Bradu și Flacăra Moreni.

Muscelenii au intrat pe teren deciși să tranșeze soarta punctelor puse în joc, dar nu a fost deloc un joc simplu. În minutul 42, Andrei Nica a marcat golul izbăvitor pentru câmpulungeni. Din păcate muscelenii au mai avut câteva ocazii de a mări avantajul pe tabela de marcaj, oaspeții au avut și ei șanșa lor dar s-au lovit de apărare în care portarul Dragoș Horeboiu și căpitanul Marius Sanda a executat perfect partitura creionată de Vasile Slăninoiu.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0, muscelenii trecându-și în cont trei puncte de aur până când vor intra în competiție cu o altă echipă puternică CS Dinamo București.

Ultimele Știri

Ambulanţă aflată în misiune, implicată într-un accident grav

O ambulanță care transporta un pacient spre Craiova a fost lovită sâmbătă de o cisternă, într-un sens giratoriu, la...

Alte știri din aceeași categorie