0.7 C
Campulung Muscel
vineri, 8 decembrie, 2023

Nebunieee. Ursul zburdă prin Grădina Publică din Câmpulung

Alte Știri

Nebunieee. Ursul zburdă prin Grădina Publică din Câmpulung. Apoi a ieșit pe Bulevardul Pardon. I s-a părut interesant un magazin roșu, între cele două brutării și s-a ridicat în două picioare uitându-se pe geam. Cum nimeni nu i-a deschis ușa și a auzit claxoane a mers spre piața centrală.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Nebunieee. Ursul zburdă prin Grădina Publică din Câmpulung

A îngrozit pe toată lumea care l-a văzut. Câțiva au urcat repede filmulețele pe paginile lor de socializare. Cum nu e trafic rutier pe Bulevardul Pardon, ursul s-a plimbat nestingherit. A ajuns apoi la piața centrală. După care printre mașini a fugit în pădure de unde a venit.

În luna august, ursul și-a făcut apariția a doua oară în orașul de la poalele Mateiașului. Am ajuns precum Brașovul, se vor înmulții urșii pe străzi mai ceva ca maidanezii.

Animalele sălbatice umblă libere, spre disperarea oamenilor. Iar autoritățile locale sunt neputincioase din cauza regulilor stricte impuse pentru aceste animale ale pădurii.

Bine că este vacanță și nu erau copiii prin parc care se îndreptau spre școală sau grădinițe. Grădina Publică fiind un loc foarte tranzitat, în acest sens.

 

Ultimele Știri

Când vor avea toți pensionarii ȘOCUL vieții! Anunțul șefului Casei de Pensii

Când vor avea toți pensionarii ȘOCUL vieții! Anunțul șefului Casei de Pensii. Guvernul a anunțat cum calculezi ce pensie...

Alte știri din aceeași categorie