-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

“Noaptea de Pomină” pe malul râului Argeș

Alte Știri

“Noaptea de Pomină” pe malul râului Argeș. Noul serial din topul Netflix în România: Ascensiunea imperiilor – Otomanii s-a desfășurat pe raza Satului Ungureni, comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița. Locul unde au campat otomanii se numește “Boanga”. Este pe malul râului Argeș. Un loc unde râul este de mică adâncime. “Boanga” era un loc cu numeroși arbori seculari, presărat de poiene. La 30 km de Târgoviste.

“Noaptea de Pomină” pe malul râului Argeș. Serialul mai are legătură cu loialitatea soției lui Vlad Țepeș care este remarcabilă, ea preferă să se arunce în Argeș decât să fie în compania fratelui său, Radu.

Actorii serialului sunt împărțiți în două categorii: actori români și actori turci. Actorii români sunt: Daniel Nuță și Radu Micu.

Daniel Nuță a mai jucat în județul Argeș, anume în filmul Egregora, dar și în serialele Sacrificiul și Adela de la Antena 1. În serial, el este Vlad Țepeș. Vlad Țepes este prezentat ca o persoană sigură în tot ceea ce face! Este greu de crezut că nu avea niciun dubiu în ceea ce privește confruntarea cu Imperiul Otoman. Era Imperiul în ascensiune, era forța de temut în ceea ce privea celelalte Imperii. De aceea, fraza din serial ”dacă vrei să cucerești Europa, trebuie să mă învingi! Amândoi știm că va fi sfârșitul tău” nu pare autentică. În film, vedem apoi o scenă cu un Vlad Țepeș colecționar de nasuri și urechi, chiar și în detaliu: 23 844! Greu de crezut…

„ÎNCĂ NE SCRIEM” SPUNE DANIEL NUȚĂ PENTRU „NOAPTEA DE POMINĂ”

Actorul nostru a povestit cum a decurs întâlnirea cu Cem Yigit Uzümoglu. Cei doi s-au cunoscut înainte de filmări, atunci când Daniel Nuță a ajuns în Instanbul. Au stat împreună, la povești, în jurul unei mese și între ei s-a creat, rapid, o conexiune puternică. Mai mult, Daniel a spus că încă păstrează legătura cu Cem, iar acesta chiar l-a invitat în Grecia, acolo unde a petrecut trecerea dintre ani.

Au mers și la hamam și uite așa, din aproape în aproape, au legat o prietenie frumoasă care i-a ajutat și în cadrul filmărilor. Relaționarea foarte bună dintre ei a pus în lumină scene spectaculoase în cadrul producției Netflix Rise of Empires: Ottoman.

„Ne-am înțeles foarte bine, încă de la început. Nu ne cunoșteam, eu îl văzusem pe el în sezonul 1, el nu știa cine sunt. Mi-a scris, a fost foarte drăguț. A spus că abia așteaptă să ajung la Istanbul, să povestim. Cum am ajuns, cred că a doua zi ne-am văzut, am stat la masă 4-5 ore, am povestit o mulțime de lucruri.

Pe parcursul filmărilor, atunci când mai aveam zile libere, mai mergeam împreună la hamam, la masaj, mi-a arătat tot felul de trucuri, pentru că avea mai multă experiență decât mine în zona asta de film istoric.

Ne-am relaxat, ca mai apoi să mergem din nou la filmare. Ne-am înțeles foarte bine, încă ne scriem. Mi-a scris, de Revelion, dacă vreau să merg în Grecia, unde e el acum. La fel în Istanbul, mi-a zis că dacă vreau, oricând pot veni. Am încercat să creem o relație de prietenie, pentru că asta ajuta mult în fața camerei.

Radu Micu este un fost concurent Chefi la cuțite din echipa lui Florin Dumitrescu, el fiind eliminat primul din echipă.

Un câmpulungean spune că ar juca și Vlad Drăgulin în serial.

Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie