11.1 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Noul supermarket din centrul Câmpulungului care va revoluționa comerțul

Alte Știri

Noul supermarket din centrul Câmpulungului care va revoluționa comerțul. Se pare că Profi va deschide un alt magazin după cele din cartiere fix în buricul târgului. Locația aleasă este la Romarta unde a funcționat Flanco. Dar și multe afaceri sortite pieirii.

”Noi, micii comercianți suntem sortiți pieirii. Ne-a adus Andrei Kaufland-ul în centrul orașului, nu la periferie cum e normal și cum e în alte orașe. Acum, vine Profi în centru la fosta Romarta? Păi noi chiar o să dăm faliment. Nu e posibil să ne omoare așa.

Noul supermarket din centrul Câmpulungului care va revoluționa comerțul

Cine a dat avizele? O fi spațiu privat, al lui Damian, din câte știm noi, dar nu e posibil să facă asta. Știm că e vorba de chirii mari, dar la ăia de trăiesc pe lângă nu se mai gândesc? Rușine să le fie!”, spune patronul unui magazin din centrul orașului.

”Acum aud că vine Profi. Nu știu ce să zic. Dacă e bine, dacă e rău. Oricum, se duce concurența și o să fie preț impus, că magazinașele mici o să se închidă, rămâne Profi și Kaufland. Nu cred că e bine din punctul de vedere al comercianților”, spune un locatar din zona centrală.

”Am magazinul de după Revoluție încoace. Din el am trăit eu și familia mea. Nu avem averi, dar familia e bine, plătim la stat cărți de muncă… Dacă ne închide Profi, ne ducem peste primăriță să ne ia la ea acasă. Cred că are și ea un cuvânt de spus în sensul ăsta, nu cred că face fiecare ce vrea, că doar nu e sat fără câini. De la Primărie pleacă avizele, nu de la proprietarul spațiului”, spune un alt afacerist.

”Oare pe locatarii de deasupra magazinului nu e necesar să îi întrebe dacă sunt sau nu de acord? Sunt proprietari ai apartamentelor. O să se sature de mașini de aprovizionare în curtea blocului, de gunoaie cât muntele la tomberoane, de forfotă și mirosuri. Probabil pe ei nici nu îi ia în calcul cel de are spațiul jos. Așa e cu patronii ăștia de prin orășele, se cred zei…”, spune un locatar din zona centrală a orașului.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie