Nu e glumă! Începe demolarea garajelor
Nu e glumă! Începe demolarea garajelor

Nu e glumă! Începe demolarea garajelor

Nu e glumă! Începe demolarea garajelor. Primarul Elena Lăsconi a anunțat în conferința de presă că orice construcție aflată în mod ilegal pe spațiul public – magazii, balcoane, garduri, garaje vor fi puse la pământ.

Prima operațiune va fi pentru garaje. Se vor face somații pentru că s-au făcut contracte de închiriere doar pentru 6 luni, primăria Câmpulung va trimite hârtii către toți câmpulungenii care au contracte către toți cei care au garaje ruginite să le demoleze.

,,Există varianta să nu dorească acest lucru, dacă sunt deschiși la colaborare le promitem și loc de parcare. Dacă se opun vor rămâne 10 ani și fără loc de parcare și fără garaj.

Ideea este că lucrurile nu pot merge și așa, vrem să vă arătăm ce se poate întâmpla cu zona respectivă după ce vom demola garajele. Vom veni cu un exemplu înainte și după, ca să vadă toată lumea că trebuie să trăim în secolul acesta, civilizat.

Am vorbit și cu primarul Emil Boc și a zis că mă ajută cu regulamentul și demersurile pe care dumnealor le-au pus în aplicare pentru că și ei au avut asemenea probleme cu garajele”, a declarat primarul Elena Lăsconi.

About The Author

Related posts