Nuntă de vis în Argeș! S-au cununat în straie populare

Nuntă de vis în Argeș! S-au cununat în straie populare

Nuntă de vis în Argeș! S-au cununat în straie, de ce nu în semn de omagiu adus satului românesc, după cum a declarat și preotul Florin Virgil Comănescu de la biserica din Purcăreni cel care a oficiat cununia religioasă. Și nașii Denisa și Emil Vlaicu s-au alăturat mirilor, tot în straie populare

Florina și Robert au decis să își unească destinele în concordanță cu lumina lui Dumnezeu, la biserica ce poartă hramurile Sfântul Gheorghe și Sfântul Nicolae din comuna Micești într-un cadru cât mai restrâns. O nuntă de vis, au spus prietenii, cunoscuţii sau internauţii care au văzut pozele de la nunta Florinei şi a lui Robert. Au dat mii de like-uri pe Facebook şi au apreciat iniţiativa.

Costumele şi iile populare par a fi tot mai căutate şi la modă printre tineri, mai ales printre cei care apreciază valorile şi identitatea neamului românesc. Florina şi Robert sunt iubitori de istorie, îndrăgesc obiceiurile poporului român şi sunt implicaţi în diverse activităţi culturale.

Alegerea straielor a venit natural, ca şi cea a bunicilor care mergeau în zi de sărbătoare la biserica din sat au declarat mirii.

Ne bucurăm enorm că argeșenii au rezonat cu bucuria noastră primind foarte multe mesaje de felicitare. Asta ne arată în primul rând faptul că în fiecare din noi mai trăieşte romanul autentic, demn şi ne-am regăsit cu toţii în frumoasele noastre tradiţii. Îndemnăm pe toţi să îşi păstreze autenticitatea şi să acţioneze după cum le dictează inima în orice capitol al vieţii au mai spus mirii și nașii.

 

 

About The Author

Related posts