14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 11 iunie, 2023

O adevărată dramă s-a produs într-o localitate din Argeș! Este de nedescris în cuvinte

Alte Știri

O adevărată dramă s-a produs într-o localitate din Argeș! Este de nedescris în cuvinte. Întreaga familie a fost găsită moartă în casă. Se pare că s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

În urma informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la faptul că, într-o locuință din localitatea Bârla, au fost găsite trei persoane decedate, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În seara zilei de 30 aprilie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112.

O adevărată dramă s-a produs într-o localitate din Argeș! Este de nedescris în cuvinte

Apel cu privire la faptul că, într-o locuință din localitatea Bârla, este posibil ca trei persoane să fie inconștiente, întrucât nu răspund apelurilor aparținătorilor.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, împreună cu pompierii argeșeni, s-au deplasat la fața locului și au pătruns în locuință. Oamenii legii au găsit trei persoane. O femeie de 60 de ani și doi bărbați, de 67 de ani, respectiv 70 de ani, decedate. Trupurile neînsuflețite fără urme de violență, din primele verificări.

Cadavrele celor trei persoane vor fi transportate la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Iar cercetările vor continua. Asta pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Ultimele Știri

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate. Autorităţile vin cu răspunsuri...

Alte știri din aceeași categorie