10.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 29 mai, 2024

O femeie a fost adusă la spitalul Câmpulung plină de păduchi…

Alte Știri

Oamenii străzii şi-au făcut un obicei din a petrece nopţile prin saloanele de la spitalul Câmpulung, asta după ce consumă alcool sau alte produse care provoacă diverse tulburări şi sunt găsiţi căzuţi prin diverse zone.

Un asemenea caz este al unei femei care este văzută cerşind prin faţa unei cofetării din Câmpulung, şi care dacă nu primeşte de la vreun trecător bani, începe să înjure şi să arunce cu ce îi iese în cale după respectiva persoană. Filofteia Oancea are 40 dar arată cu mult peste această vârstă. Femeia este bolnavă de diabet, spun cadrele medicale de la spitalul Câmpulung. Cu toate că boala nu îi permite, ea consumă alcool, dar şi dulciuri.

După ce şi-a satisfăcut plăcerile, adică a băut şi a mâncat, Filofteia a picat lată, astfel că oamenii din zona centrală a Câmpulungului au solicitat o ambulanţă pentru a o transporta la spital.

Aici oamenii s-au îngrozit când au văzut-o. Plină de păduchi şi murdară, femeia a fost spălată până când s-a putut sta lângă ea. După ce i s-a administrat tratamentul necesar, a început să îşi revină şi cum a putut vorbi a şi început să ţipe că vrea mâncare şi ceva de băut.

După ce şi-a petrecut noaptea în spital, Filofteia a luat-o din nou la pas prin oraş, să trăiască aşa cum îi place…

Ultimele Știri

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc. Este vorba despre Festivalul Internațional...

Alte știri din aceeași categorie