a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

15.3 C
Campulung Muscel
vineri, 24 martie, 2023

O instituție îşi întăreşte structura de personal cu 219 posturi

Alte Știri

O instituție își întăreşte structura de personal cu 219 posturi. Este vorba despre Hidroelectrica care permite accelerarea ritmului investițional. Și consolidarea relației cu clienţii, a anunţat, vineri, compania.

„Ne bucură să putem anunţa astăzi crearea de noi locuri de muncă. Într-una dintre cele mai profitabile şi competitive firme românești: Hidroelectrica.

Modificările recente ne vor permite accelerarea ritmului investiţional. Precum şi consolidarea relaţiei cu clienţii prin îmbunătăţirea semnificativă a serviciilor oferite acestora”, a declarat Bogdan Badea, preşedintele directoratului Hidroelectrica.

O instituție îşi întăreşte structura de personal cu 219 posturi

Acesta a precizat că nivelul beneficiilor salariale oferite personalului nou angajat urmează să fie corespunzătoare cu nivelul salarial în branşă. Cu contractul colectiv de muncă, precum şi cu nivelul pachetelor de motivare oferite de societăţile multinaţionale cu care Hidroelectrica intră în concurenţă directă.

Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica a probat în şedinţa din data de 31 ianuarie a.c., la propunerea managementului companiei, noua schemă de organizare internă a societății.

Schimbarea de organigramă, cu efecte asupra structurii interioare a Hidroelectrica. Presupune suplimentarea structurii organizatorice cu 272 noi posturi destinate întăririi departamentelor societăţii, dar şi restrângeri de activitate pentru zonele mai puţin solicitate funcţional (-53 de posturi).

Compania din România caută să angajeze câteva sute de oameni, iar salariul ajunge la 2.000 de euro, adică circa 10.000 de lei.

Consiliul de Supraveghere de la Hidroelectrica a aprobat solicitarea conducerii companiei de stat de a mări organigrama cu încă 280 de posturi.

Inițial, schimbarea organigramei trebuia aprobată înainte de Crăciun, dar membrii Consiliului de Supraveghere au refuzat atunci să voteze propunerea lui Bogdan Badea, directorul companiei.

În baza notei întocmite de directoratul Hidroelectrica, s-a decis înființarea a 280 de noi posturi.

Dintre acestea, 180 sunt la sediul din București, acolo unde se află și conducerea executivă a societății de stat.

Vezi şiFacturile Hidroelectrica, emise din nou după 9 luni. În cât timp le pot plăti românii

Pe lângă angajări, la sediul central din București ar urma să se realizeze și transferuri din sucursale. Astfel, aici ar ajunge să lucreze 726 de persoane față de 397 în acest moment.

Angajări se mai fac și la departamentul de furnizare a energiei pentru clienții casnici.

Lista de angajări propuse mai cuprinde zeci de posturi de șefi servicii, experți, economiști, ingineri, juriști.

Cele 280 de posturi create costă 50,9 milioane de lei anual sau 10 milioane de euro. Asta înseamnă aproximativ 190.000 lei pe și 3.400 euro pe lună.

Ultimele Știri

Lovitură puternică pentru patronii sălilor cu jocuri de noroc din Câmpulung

Lovitură puternică pentru patronii sălilor cu jocuri de noroc din Câmpulung. Acestea ar putea fi interzise în localitățile cu...

Alte știri din aceeași categorie