11.9 C
Campulung Muscel
luni, 26 februarie, 2024

O mașină a luat foc în timp ce era în traficul din Câmpulung Muscel, bară la bară

Alte Știri

O mașină a luat foc în timp ce era în traficul din Câmpulung Muscel, bară la bară. În orașul de la poalele Mateiașului te simți ca pe străzile din București. Peste tot, este traficul blocat. Se circulă cu 20 de km/oră.

Mai ales că peste noapte ne-am ales cu sensuri unice. Nu mai vorbim de faptul că circulația rutieră pe Bulevardul Pardon este blocată de câțiva ani. E jale pe vale! Astăzi un șofer a tras o sperietură pe cinste. În timp ce se afla în trafic pe Bld. I.C. Brătianu, pe lângă magazinul PEPCO a văzut cum îi iese fum de sub capotă.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

O mașină a luat foc în timp ce era în traficul din Câmpulung Muscel, bară la bară

Cum nu l-a ajutat instinctorul a fost nevoit să apeleze la ajutorul pompierilor. Aceștia au intervenit de urgență cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Incendiul s-a manifestat la nivelul compartimentului motor al autoturismului. La sosirea forțelor de intervenție, vehiculul se afla în afara părții carosabile. În urma producerii evenimentului nu au rezultat victime.

Posesorul mașinii s-a ales cu paguba și nu a existat pericolul ca incendiul să se propage la mașinile din zonă.

Ultimele Știri

VIDEO. Primărița Elena Lasconi în lacrimi, până a rămas fără machiaj. E rău să fii femeie

VIDEO. Primărița Elena Lasconi în lacrimi, până a rămas fără machiaj. E rău să fii femeie. Imagini şi momente...

Alte știri din aceeași categorie