23 C
Campulung Muscel
duminică, 21 iulie, 2024

O primărie din Argeș și-a schimbat brusc, culoarea peste noapte

Alte Știri

O primărie din Argeș și-a schimbat brusc, culoarea peste noapte. S-a întâmplat chiar în weekend. Mai precis în data de 11 februarie.

Mai precis este vorba despre primăria municipiului Pitești care a celebrat Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112.

O primărie din Argeș și-a schimbat brusc, culoarea peste noapte

Pentru acest lucru a fost nevoie ca clădirea instituției administrative să fie iluminată în roșu.

Acest lucru marchează importanța sistemului național unic pentru apeluri de urgență. Administrat de Serviciul de Telecomunicații Speciale, care împlinește 19 ani de la înființare în România.

O primărie din Argeș și-a schimbat brusc, culoarea peste noapte

Anul trecut, operatorii STS au gestionat peste 10,2 milioane de apeluri la numărul 112. Dintre care aproximativ 58% au fost urgențe reale. În acest an, sperăm să vedem o creștere a responsabilității sociale în apelarea acestui număr unic de urgență.

Este important de menționat că operatorii STS, alături de dispecerii agențiilor specializate de intervenție, cum ar fi Ambulanța, Poliția, ISU-SMURD, Jandarmeria sau Salvamont, sunt mereu pregătiți să salveze vieți.

Acestea sunt echipele care stau în spatele numărului 112 și care se asigură că oricine are nevoie de ajutor poate obține rapid asistența de care are nevoie, se arată în postarea pe pagina instituției din Facebook.

Pitești este municipiul de reședință al județului Argeș, Muntenia, România. Se află în Podișul Getic; lângă Argeș; și la o altitudine de 289 m deasupra nivelului mării.

Are o suprafață de 111,13 km². Populația este de 155.383 locuitori, determinată în 31 octombrie 2011, prin recensământ, chestionar, pe criteriul de populație stabilă[*].

Sorry, there are no polls available at the moment.
Ultimele Știri

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta. Lovitură politică din partea prefectului liberal!...

Alte știri din aceeași categorie