a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

Oamenii de afaceri plătesc de zece ori mai mult, taxă pentru locul de parcare

Alte Știri

S-au stabilit taxele pentru un loc de parcare în cartierele și zonele centrale din Câmpulung atât pentru persoanele fizice cât și pentru cele juridice. Contractele de închiriere a locurilor de parcare rezidențiale au o valabilitate de 3 ani de la data închirierii acestora și pot fi prelungite printr-un act adițional pentru perioade consecutive de 3 ani cu condiția ca solicitarea de prelungire să fie exprimată în scris de către locatar cu cel puțin 60 de zile înainte de expirarea perioadei pentru care a fost valabil contractul, respectiv actul adițional.

Consilierii locali au votat ca nivelul taxei de parcare pentru anul 2021 este de 80 lei/an inclusiv TVA și de 800 de lei pe an pentru un loc de parcare atribuit persoanelor juridice și pentru persoanele fizice care desfășoară o activitate autorizată.

Consilierul local, Dan Șain a făcut următoarele precizări în cadrul ședinței ordinare: ,,Noi ar trebui să susținem activitatea oamenilor de afaceri din Câmpulung, nu să îi alungăm”.

Primarul Elena Lăsconi a precizat că sunt doar 10 firme în Câmpulung care au sediu la blocurile din cartierele orașului și că mesajul consilierului local, Dan Șain este unul populist. Mai mult decât atât primarul Lăsconi a mai declarat că firmele smechere de transport au sediul tot într-un apartament.

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie