4.1 C
Campulung Muscel
miercuri, 6 decembrie, 2023

Ofertă ireală la un produs de la LIDL: costă numai 2.19 lei. De luni intră la raft

Alte Știri

Ofertă ireală la un produs de la LIDL: costă numai 2.19 lei. De luni intră la raft. Săptămânal Lidl are campanii cu oferte, promoții pentru clienții săi. Noua reducere pe care reprezentanții supermarketului german au inițiat-o este valabilă în perioada 30 octombrie 2023- 5 noiembrie 2023. Iată ce produs se va vinde cu 2,19 lei/100 grame.

Prețuri foarte mici la Lidl, începând cu ziua de luni. Multe alimente de care românii au nevoie se vor găsi pe rafturi mai ieftine. Din ele se pot prepara salate, mic dejun, desert, friptură sau pot fi luate la pachet ca o gustare între mesele de zi cu zi.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Dacă v-am stârnit curiozitate, la Lidl veți putea cumpăra în intervalul 30 octombrie 2023- 5 noiembrie 2023 o fleică de porc, de 100 de grame, cu 2, 19 lei. Reducerea este de la 2, 99 lei și poate fi utilă persoanelor care preferă să consume porc nu doar o dată pe an, de Crăciun.

Ofertă ireală la un produs de la LIDL: costă numai 2.19 lei. De luni intră la raft

Pe lângă fleica de porc, de 100 de grame, la Lidl vor mai fi la reducere în perioada precizată și măslinele verzi. Un borcan de 1000 de ml, cu măsline verzi fără sâmburi, va costa 19, 99 lei, iar stocul este limitat. Acest lucru înseamnă că nu-l veți mai găsi la acest cost în viitorul apropiat.

Pentru fanii produselor lactate, Lidl a redus costurile brânzei topite sau laptelui uht. O cutie de brânză topită, cu cașcaval de la Pilos, de 300 de grame, va valora 8,99 lei, de la 11, 89 lei. O cutie de lapte uht, de 1 L, cu grăsime de 1, 5%, va fi 3, 79 lei, de la 4,79 lei.

Ultimele Știri

EȘTI ANTREPRENOR? ÎȚI OFERIM UN PARTENERIAT DE ÎNCREDERE, CU PROFIT SUSȚINUT!

EȘTI ANTREPRENOR? ÎȚI OFERIM UN PARTENERIAT DE ÎNCREDERE, CU PROFIT SUSȚINUT! Grupul de firme Un băiat și o fată vă...

Alte știri din aceeași categorie