11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

OPINIE APOLITICĂ. La 2 ani de mandat rămân la aceași părere: ZERO realizări Lasconi!!!

Alte Știri
OPINIE APOLITICĂ. La 2 ani de mandat rămân la aceași părere: ZERO realizări Lasconi!!! Câmpulungeanca Geanina Bebeșelea a postat pe pagina sa de socializare următorul mesaj pe care îl redăm integral fără corectură pe text:
“Pentru cei care vor sari în capul meu acum le menționez faptul ca eu NU fac politica, NU sunt nici măcar simpatizanta a vreunui partid ci sunt doar un cetățean al acestui oras care observa ce se întâmplă în jurul meu. Nu trebuie sa ai nici un fel de cunoștințe în administrație publica pentru a-ți da seama cât de prost și anevoios funcționează la Câmpulung acest sector.

Chiar dacă în Campania electorală, actualul Edil a reușit sa ii convingă pe unii dintre cetățeni (nu uitați ca și cei care au avut alte opțiuni de vot sunt tot cetățeni ai acestui oras) acum, la doi ani distanta ma aflu în postura de a analiza cei doi ani de mandat, in calitate de simplu cetățean al urbei, drept pe care NU mi-l poate nimeni îngrădi și pe care îl are fiecare dintre contribuabilii acestui oras.

Acum dacă părerea mea este pro sau contra actualei administrații și deranjează anumite persoane nu poate fi decât un lucru bun. Eu am considerat întotdeauna, critica, un lucru constructiv. De aplaudaci m-am saturat!!
Am sa le răspund unor membrii din actualul Consiliu Local legat de îndemnurile de a îmi tine gura închisă. Dragi aleși locali, NU uitați ca sunteți in funcțiile din Consiliul Local în urma voturilor cetățenilor acestui oras, în slujba căruia trebuie sa va aflați.

Dacă cetățenii au opinii, pro sau contra, trebuiesc ascultați și lămuriți în ceea ce privește activitatea voastră care este plătită din contribuția lor. Nu este cazul sa săriți ca arși atunci când sunteți acuzați ca nu mai sunteți în slujba lor ci contra lor și spun asta doar în urma acțiunilor pe care le aveți în ultimul timp.

Cu regret observ, la fiecare ședința de Consiliu Local, ca v-ati transformat în mașină de vot a oricărei propuneri, bună sau rea pentru oras, în funcție de aprecierea fiecăruia dintre noi, a Edilului. Ultimul exemplu este cel al achiziționării de servicii juridice externe pentru procesele aflate pe rol. Intreb: de ce mai plătiți juriștii Primariei dacă NU sunt capabili sa își facă treaba? Întreb asta pentru ca și eu sunt plătitor de taxe si impozite, taxe care plătesc salariile tuturor celor din Primarie.
Acum, edilul Lasconi încearcă sa târască tot Condiliul Local în mizeria ombilicata a actelor reabilitării Bulevardului Pardon. Draga Edil, expresia ‘semnezi ca primarul’ va spune ceva??? Singura si nesilita de nimeni ati semnat acele acte și acum vreți sa scoateți castanele din foc cu alte mâini?
Nu uitați ca avem cazul Colectiv, unde primarul a plătit o semnatura cu ani de pușcărie. Dacă îmi permiteți un sfat: citiți ce semnați!!! Sau inconjurati-va de oameni competenți care sa nu va pună sub nas hărti care va pot duce în Instanta!!! Sa nu îmi argumentați ca sunt doar tertipuri electorale PNL ca nu sunteți credibila!! O instanta de Judecata NU se pronunța dacă nu exista o infracțiune.

Și din pacate aveți istoric negativ în ceea ce privește experienta câștigării proceselor pe care le-ati avut pe rol. Sper sa nu se repete istoria si în acest caz riscând chiar suspendarea. Eu am încredere în Justiție ca va face lumina.

Adevărul ca la ce oameni slabi pregătiți aveți în echipa nici nu este de mirare ca va aflați în aceasta situație. Știu ca vor sari acum în sus consilierii afiliați dar hai sa le împrospătez memoria și sa va dau doar câteva exemple de oameni foarte slabi pregătiți care conduc acest oraș în defavoarea cetățenilor care i-au votat.

Le reamintesc unora dintre ei, ca înainte de venirea ediului Lasconi în oraș erau doar niște habarnisti în ale administrație, asa cum au și rămas în opinia mea, care nu au alt merit decât ca s-au plimbat o vara întreaga, cea electorala de acum 2 ani, păcălind cetățenii cu promisiuni pe care NU și le-au mai respectat ulterior. Și uite asa a scos politica din anonimat niște oameni nepregătiți profesional care acum participa la managementul unui oraș, unul foarte slab din punctul meu de vedere.
Dar asa se întâmplă când un lider slab își alege o echipa mult mai slaba decât el (nu ca Edilul ar fi mai calificat de cât ei ținând cont ca vine dintr-un mediu total paralel cu Administrația Publica) ca să nu îl eclipseze, echipa pe care nu o folosește decât ca masina de vot pentru dorințele lui. Pălăria unora dintre consilierii USR este mult prea mare pentru funcțiile pe care le ocupa. Dar asa se întâmplă când iei oameni necunoscuți de pe strada și ii aduci în Administrație. Ce așteptări sa ai de la ei când toată experienta unora se rezuma la vânzarea la tejghea sau serviciul de paza la o cofetărie?? Sau lucrător pe banda în subansamble???

Degeaba punem la profilul public scoli absolvite fictiv!! Dragi consilieri, în acest oraș mic, toată lumea cunoaște pe toată lumea și știm cu toții ce ati fost înainte de a deveni consilieri. Nu mai umblați cu cioara vopsita!!!

Bravo vouă pentru asa ‘realizare’ obținută doar în urma amagirilor din campania electorala DAR nu uitați ca va aflați acolo în slujba cetățenilor ci nu doar sa votați în favoarea câtorva firme de casa care trebuie sa își primească banii pe sponsorizarea făcută în Campanie. Sau poate ati uitat UNDE și CINE va plătea în fiecare seara masa când erați în campanie??? Nu suntem toți asa de orbi cum ne considerați voi.

Nu voi uita cuvintele actualului Edil la aflarea rezultatului de vot:

‘I-am invins!!’ 🤔

Pe cine ati invins???

Corect era: am învins!!

Aștept acum bolovanii și înjurăturile aplaudacilor Lasconi DAR nu ma deranjează.
Este doar părerea mea personala, pe care am dreptul sa mi-o exprim în mod liber și care NU are nevoie de nici o aprobare din partea celor implicați.
Și încă ceva: eu, NU primesc nici un leuț din banii cetățenilor sa am opinie și nici NU fac acest lucru pentru a avea vre-un beneficiu personal.
Este strict opinia mea, apolitica!! Nu ma interesează politica.
PS. Celor care nu le place ceea ce fac sunt liberi sa ma ignore!!! Chiar ii rog sa se abțină!!!
La 2 ani de mandat rămân la aceasi parere: ZERO realizări Lasconi!!!”.
Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie