-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

Ozana Barabancea într-un super concert în Argeș

Alte Știri

Iubitorii jazz-ului sunt așteptați, vineri, de la ora 19, în sala „Simfonia” din cadrul Filar-monicii Pitești, la un nou concert. Alături de bandul instituției, alcătuit din pianistul Victoraș Buștean, chitaristul Alexandru Iordache și percuționistul Gabriel Barani, participă, ca solistă, Ozana Barabancea. I.I

Programul cuprinde piese celebre: „All of me”, „Misty-Bb”, „What a diference a day ma-de”, „Perhaps Perhaps”, „Perfect isn’t eas”, „The falling leaves”, „Ce vrei să faci din mine”, „Oare cine ești tu?”, „Și dacă”, „Salcia”, „Ochii mei și-a mea dorință”, „Dragoste, pui de belea” și „România mea”.

Nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare, Ozana Barabancea este, pe lângă solistă de jazz, și profesoară de canto, șlefuind de-a lungul anilor nenumărate talente. Artistă care abordează diverse genuri, a colaborat cu Marius Pop, Mircea Tiberian, Garbis Dedeian, Ovi-diu Lipan Țăndărică, Marius Mihalache, Horia Brenciu ș.a. Laureată la Festivalul de Jazz „Na-pocensis”, a participat și la festivalurile de jazz din Iași, Craiova, Brașov, Constanța, Alba-Iulia și București. A efectuat turnee în Italia, Grecia, Germania, Slovenia, Thailanda, Japo-nia.

Personalitate TV, membră a juriilor de specialitate în diverse emisiuni de televiziune, Oza-na Barabancea este în premieră la Filarmonica Pitești.

Biletele pot fi procurate de la casieria instituției, prețul unuia fiind de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului. Un bilet pentru pentru elevi și studenți este 10 lei, respectiv 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 de lei, respectiv 15 lei.

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie