Pensionarii argeşeni, pentru o zi parlamentari!

Pensionarii argeşeni, pentru o zi parlamentari!

Pensionarii argeşeni, pentru o zi parlamentari! La unii a fost pentru prima dată când au trăit aceste emoţii, alţii în schimb au mai avut parte să viziteze Parlamentul României la invitaţia deputatului Simona Bucura Oprescu.

Un grup format din 70 de persoane, pensionari de la organizaţiile judeţene şi locale a răspuns prompt la invitaţia deputatului Simona Bucura Oprescu şi joi, 26 aprilie a vizitat Parlamentul României. Mai precis au văzut cu ochii lor, cum se desfăşoară activitatea Simonei Bucura Oprescu în Camera Deputaţilor, musceleanca pe care ei au decis să o trimită în urma alegerilor în Parlament pentru a reprezenta Argeşul. 

Cu toţii au ajuns la concluzia că deputatul Simona Bucura Oprescu nu îi face de râs, este dedicată acestei profesii, este un politician în adevăratul sens al cuvântului, iar niciodată nu arată că este obosită, pentru că îşi iubeşte aproapele şi depune toate eforturile ca toată lumea să fie mulţumită şi să plece cu amintiri frumoase acasă.

Intrarea înspre Camera Deputaţilor s-a făcut pe la A3S2, după ce grupul a trecut prin toate filtrele celor de la pază.

Veslă şi plină de energie ca întotdeauna, Simona Bucura Oprescu a preluat grupul alături de ajutoarele de la grupul parlamentar PSD şi l-a condus spre mai multe obiective, făcându-le o scurtă descriere, acestea le-a încântat privirile iar mai mult decât atât au putut deveni pentru o zi deputaţi.

Ultimul popas a fost în sala unde grupul parlamentar PSD plămădeşte legile. Din păcate nu au avut ocazia să îi vadă în carne şi oase pe Liviu Dragnea şi Olguţa Vasilescu, invitaţi special de deputatul Simona Bucura Oprescu pentru întâlnirea cu pensionarii argeşeni.

Vizitatorii au avut ocazia să intre prin camerele cu rezonanţă istorică (sala I. A. Cuza, sala M. Viteazul, sala I. C. Brătianu, sala N. Bălcescu, etc.). Aceste numeroase săli şi saloane găzduiesc o întreagă varietate de evenimente, expoziții sau întâlniri.

Au făcut multe poze de grup şi au rămas uimiţi de această clădire aflându-se pe locul al doilea în lume după clădirea Pentagonului, la capitolul Clădiri Administrative.

Deputatul Simona Bucura Oprescu a depus toate eforturile ca delegaţia pensionarilor argeşeni să se simtă pentru o zi deputaţi în Parlamentul României, iar mai mult decât atât le-a răspuns şi la toate curiozităţile acestora.

Simona Bucura Oprescu este singurul parlamentar din Argeş care a reuşit să bată recordul de aproape 6.000 de musceleni aduşi în primul mandat la Parlamentul României.

 

About The Author

Related posts