0.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

Peter Thiel, fondatorul PayPal, la prânzul oficial din Brașov. VIDEO

Alte Știri

Evenimentul super-milionarilor lumii în România continuă, iar MediaFlux vă aduce noi imagini exclusive cu participanții. După o petrecere organizată aseară la o stână din Poiana Brașov, astăzi, unii dintre cei mai bogați oameni ai lumii și actori de la Hollywood au fost invitați la masă la cunoscutul restaurant Prato, din inima Brașovului . Cum s-a îmbrăcat Peter Thiel, fondatorul PayPal, la prânzul oficial din Brașov, vedeți în imaginile surprinse de paparazzi noștri.

Cum s-a îmbrăcat Peter Thiel, fondatorul PayPal, la prânzul oficial. Invitați la un cunoscut restaurant, vestit pentru preparatele tradiționale

MediaFlux v-a prezentat, de asemenea în exclusivitate, și imagini de la transferul cu elicopterul,de la București la Bran, una dintre curse fiind rezervată, de asemenea pentru Peter Thiel și Matt Danzeisen.

Iată că astăzi, paparazzi MediaFlux au reușit să suprindă noi imagini exclusive cu prietenul lui Musk și unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei noastre.

Fondatorul PayPal, membru marcat a echipei fostului președinte Donald Trump și soțul său, Matt Danzeisen, au venit pe jos, prin centrul vechi al Brașovului, până la restaurantul unde are loc chiar înaceste momente prânzuk festiv pentru invitați.

Theil nu avea cum să nu atragă atenția: temperatura plăcută a ultimei zile de octombrie l-a determinat pe fondatorul PayPal, să aleagă o ținută foarte …de vară: tricou și pantaloni scurți albi! Asta deși soțul său, dar și ceilalți invitați, erau îmbrăcați mai …adecvat, unele dintre femei purtând chiar paltoane sau haide de blană. Continuarea o găsiți AICI.

 

Ultimele Știri

Piața primăriei Câmpulung s-a umplut de brăduți

Piața primăriei Câmpulung s-a umplut de brăduți. De la mic la mare au fost aranjați pe lângă primărie. Fac parte...

Alte știri din aceeași categorie