14.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 3 iunie, 2023

Piloţii de la RB Racing au reuşit să urce pe podium de cinci ori

Alte Știri

În weekend, pe circuitul de la Băbana s-a desfăşurat etapa cu numărul 4 din Campionatul de RallyCross. Piloţii de la RB Racing au reuşit să urce pe podium de cinci ori, iar în competiţia pe echipe s-a clasat pe locul doi.

Mezina echipei, Iris Muscalu a primit mult aşteptata maşină nouă de concurs şi, după cum a obişnuit publicul acestui sport, a avut o evoluţie explozivă reuşind să se claseze pe locul doi la Clasa Juniori

Teodora Merlă a avut neşansa ca sâmbătă, în manşa a doua, să i se spargă motorul. Beneficiind de măiestria şi dedicare echipei de mecanici a reuşit să revină spectaculos duminică. Mădălin şi Gică Ticuţă au trudit toată noaptea pentru a schimba motorul, iar Teo le-a răsplătit eforturile, clasându-se în final pe locul I la Clasa Femina şi pe locul II la Juniori.

Trebuie remarcat că, deşi foarte tânără, Teodora şi-a învins emoţiile şi a concurat atât în manşa a 3-a, cât şi în finală fără copilot. Performanţele ei sunt cu atât mai importante cu cât a depus un efort dublu, participând la două clase de concurs. În competiţia rezervată băieţilor, Mircea Şerbănescu a ocupat locul 3 la Juniori 1, iar Rareş Şain deşi a fost lovit de un alt concurent încă de la start, a concurat în finală cu mâna dreaptă în bandaj, reuşind să ocupe locul III, la Juniori 2.

Cel mai bun rezultat a fost realizat de David Nedelcu, care a dominat cursa la Clasa H1 de la un capăt la altul, urcând în final pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Andrei Dună a revenit alături de foştii colegi, la volanul unui R5, dar din păcate, la un moment dat a lovit maşina din faţă, suportul de motor s-a rupt, iar talentatul pilot a fost nevoit să abandoneze.

 

Ultimele Știri

Festivalul Covrigilor cu Ou. Cel mai delicios la cote maxime

Festivalul Covrigilor cu Ou. Cel mai delicios la cote maxime. Anul acesta durează 2 zile și este organizat de...

Alte știri din aceeași categorie