20.2 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

PNL a demarat și la Câmpulung strângerea de semnături în vederea susținerii propunerii de acordare a stimulentului financiar de 1.500 de lei pentru familiile cu nou-născuți

Alte Știri

PNL a demarat și la Câmpulung strângerea de semnături. Asta în vederea susținerii propunerii de acordare a stimulentului financiar de 1.500 de lei pentru familiile cu nou-născuți.

Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, secretarul general Radu Perianu și alți membri ai Biroului Politic Județean au avut, duminică, o întrevedere cu președintele PNL Câmpulung, Cristinel Crețu și cu colegii din organizația municipală.

Discuțiile au fost libere, deschise și constructive, axate pe două direcții. Respectiv, activitatea politică a organizației și proiectele liberale din Consiliul Local.

PNL a demarat și la Câmpulung strângerea de semnături în vederea susținerii propunerii de acordare a stimulentului financiar de 1.500 de lei pentru familiile cu nou-născuți

PNL Câmpulung a fost și va fi în continuare o voce puternică a muscelenilor. Iar dorința multora dintre ei de a se alătura organizație liberale dovedește că obiectivele PNL sunt apreciate și au susținere în plan local.

Un prim proiect major, lansat de președintele interimar Cristinel Crețu și de echipa sa, îl reprezintă acordarea unui stimulent financiar de 1.500 de lei pentru familiile cu nou-născuți din Câmpulung.

Este un proiect în care credem cu tărie. Și avem toată încrederea că va fi adoptat. Fiind deja depus de liberalii din Consiliul Local al municipiului și așteaptă votul, se arată în comunicatul de presă.

În paralel, a fost demarată o campanie pentru strângerea de semnături. Asta în vederea susținerii acestei propuneri liberale. Câmpulungenii au reacționat prompt și au semnat pentru acordarea stimulentului financiar.

În zilele următoare, colegii noștri din PNL Câmpulung vor continua strângerea de semnături. Asta pentru campania publică de promovare a inițiativei privind acordarea sumei de 1.500 de lei pentru familiile cu nou-născuți, se mai arată în comunicatul de presă.

Conform statisticilor oficiale, populația din Câmpulung a scăzut cu aproape 14% față de anul 2011. Mai mult de atât, numărul de nașteri tinde să scadă de la an la an. Și asta spune clar că tinerele familii au nevoie de susținerea noastră.

În acest moment, 18 localități din județul Argeș, dar și multe alte orașe din restul țării acordă deja astfel de stimulente. Dacă acolo se poate, se poate și la Câmpulung!

Succes, Cristi Crețu și colegilor consilieri pentru inițiativă. Și pentru tot ce faceți în vederea promovării acestui proiect bun pentru câmpulungeni!, se mai arată în comunicatul de presă.

 

Ultimele Știri

Anunț important din partea APĂ CANAL 2000

S.C. APĂ CANAL  2000  S.A.  aduce la cunoștință utilizatorilor care sunt potențiali poluatori prin natura activităților desfășurate și implicit...

Alte știri din aceeași categorie