20.2 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

PNL Argeș: Fiecare minut contează pentru bolnavii de cancer! Spitalul din Călinești trebuie să fie prioritate pentru autoritățile locale!

Alte Știri

PNL Argeș: Fiecare minut contează pentru bolnavii de cancer! Spitalul din  Călinești trebuie să fie prioritate pentru autoritățile locale!

Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș, și Ionuț Gheorghe, directorul general al Casei de Asigurări de Sănătate Argeș, au participat azi la conferința “Cancer Survivor”, organizată de senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc, învingătoare a acestei boli.

PNL Argeș: Fiecare minut contează pentru bolnavii de cancer! Spitalul din Călinești trebuie să fie prioritate pentru autoritățile locale!

Cu toții trebuie să înțelegem că pentru bolnavii de cancer fiecare minut, cu acțiuni concrete pentru combaterea cancerului, înseamnă viață!

În Argeș putem face multe în acest sens. Spitalul de Boli Cronice Călinești este esențial pentru Strategia Națională pentru Combaterea Cancerului. În această unitate spitalicească se fac îngrijiri paliative, care sunt critice pentru bolnavii oncologic.

De aceea, e important să existe cât mai multe investiții pentru a extinde serviciile medicale în complementaritate cu spitalul Călinești. În regim de ambulatoriu clinic și spitalizare de zi. Doar așa vor putea fi ajutați mai mulți oameni! Bolnavii nu trebuie să fie nevoiți să ajungă la Pitești sau Mioveni pentru îngrijiri care s-ar putea face și în Călinești.

Administrația PSD din Călinești însă nu-și știe prioritățile – întârzie extinderea și dotarea centrului de diagnostic din Călinești de ani de zile. Lucrurile nu pot continua așa.

Îl felicităm pe Ionuț Gheorghe pentru tot ce face pentru a schimba starea de fapt la spitalul din Călinești.

Departamentul de Comunicare PNL Argeș

Ultimele Știri

Anunț important din partea APĂ CANAL 2000

S.C. APĂ CANAL  2000  S.A.  aduce la cunoștință utilizatorilor care sunt potențiali poluatori prin natura activităților desfășurate și implicit...

Alte știri din aceeași categorie