a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.3 C
Campulung Muscel
joi, 23 martie, 2023

Poarta de la Posada a devenit atracție turistică

Alte Știri

Poarta de la Posada a devenit atracție turistică.

Vă mai aduceți aminte, de câte ori ați sărit peste această poartă?! Vă mai aduceți aminte de câte ori v-ați julit picioarele?

Poarta de la Posada a devenit atracție turistică

Vă mai aduceți aminte cu ce emoții pășeați spre această poartă pentru a vă sui pe scenă pentru a primi coroniță pentru rezultatele deosebite la învățătură?

Da. Este poarta fostului Teatru de Vară al Casei de Cultură Tudor Mușatescu.

În anul 2017 au început, în plină forţă, lucrările de demolare a ceea ce a fost odată Teatrul de Vară al Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”.

În locul teatrului, chiar în spatele ruinei clădirii de patrimoniu ce a găzduit cultura câmpulungeană, a fost amenajată o parcare.

Atunci când această poartă a fost pusă la pământ un om de afaceri din Câmpulung a luat-o. Nici nu o să vă vină să credeți unde o găsiți.

Chiar în incinta Hanului Bărației, un restaurant nou din orașul de la poalele Mateiașului care face legătura între perioada interbelică a orașului cu prezentul nostalgic de la Revoluție încoace.

Acum toți cei care trec pragul localului din Câmpulung sunt invitați să vadă această poartă. Este păstrată la loc de cinste, pentru cunoscători. Pentru nostalgici. Festivalul Posada a scris istorie în orașul de la poalele Mateiașului.

Zeci de tineri își petreceau nopțile în teatru de vară. Festivalul Posada era așteptat ca un cireș copt. Era nebunie la maxim timp de mai multe zile. Drept dovadă că a rezistat zeci de ani. Se mai ține și acum la Câmpulung. Din păcate în altă locație, dar nu și-a pierdut tradiția! Asta e cel mai important lucru!

Ultimele Știri

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții. Un piteștean, care a vrut...

Alte știri din aceeași categorie