13.5 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Poliţiştii de la Rutieră din nou în stradă!

Alte Știri

Poliţiştii de la Rutieră din nou în stradă!

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 170 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 40.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 14 permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

„Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în orice deplasare, astfel încât să nu creeze întâmplări neașteptate pentru ceilalți participanți la trafic.

De asemenea, la drumuri lungi, specifice perioadei de vacanță, faceți pauze periodice și păstrați o distanță mai mare în trafic față de autovehiculele care circulă în față.

Pietonilor le recomandăm să nu se expună pericolului prin traversări prin loc nepermis, se asigure că intenția de a traversa a fost observată și că șoferii pot opri în condiții de siguranță.

Pentru toți participanții la trafic pe două roti, un lucru foarte important este echipamentul de protecție, alături de un comportament predictibil pentru cei din jurul lor”, transmit poliţiştii.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie