-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

Poliţiştii musceleni i-au ars pe vitezomani!

Alte Știri

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 249 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 55.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 18 permise de conducere și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii câmpulungeni au surprins în trafic mai mulţi conducători auto care au depăşit viteza legală pe DN 73 cu mai mult de 50 km/h.

Este vorba despre:

M.E.C. de 21 de ani din Câmpulung care a fost înregistrat cu aparatul RADAR cu o viteză de 115 km/h pe DN 73, pe raza comunei Schitu Goleşti. Bărbatul se afla la volanul unui Audi A4.

Un alt vitezoman est G.A.M. de 19 ani din Mioveni. Tânărul se afla la volanul unui Logan, Acesta rula pe DN 73, cu o viteză de 110 km/h.

P.B.B. de 19 ani din Voiești Dâmboviţa, a fost surprins pe DN 73 pe raza comunei Stâlpeni, la volanul unui autoturism marca Toyota şi rula cu 116 km/h.

D.V.D. de 19 ani din Câmpulung, este un alt tânăr care a dat în RADAR cu 113 km/h,  Acesta se afla la volanul unui Renault şi rula pe raza comunei Ţiţeşti cu o viteză de 113 km/h.

S.E. de 47 de ani din comuna Godeni, este un alt conducător auto care a intrat în atenţia poliţiştilor musceleni. Acesta rula cu autoturismum marca Logan,pe raza comunei Ţiţeşti cu o viteză de 114 km/h.

S.U.N de 40 de ani din comuna Mihăesti, rula pe raza comunei Stâlpeni la volanul unui autoturism marca Skoda Octavia cu viteza de 119 km/h.

L.A. de 23 de ani din Câmpulung, a fost înregistrat pe DN 73, pe raza comunei Ţiţeşti, la volanul unui autoturism marca BMW 320, cu o viteză de 113 km/h.

R.I. de  28 de ani din comuna Bughea de Sus, se afla la volanul unui autoturism marca  Duster şi rula pe raza comunei Stâlpeni cu o viteză de 114 km/h.

M.A.N., de 35 de ani din municipiul Piteşti, se afla la volanul unui Volkswagen Transporter, pe raza comunei Ţiţești cu viteza de 111 km/h.

Toţi au rămas pietoni pentru 90 de zile şi au primit o sancţiune de 1.305 lei.

„Recomandăm tuturor conducătorilor auto să circule preventiv, adaptând permanent viteza la condițiile meteo și cele rutiere, în special în condiții de carosabil umed sau vizibilitate îngreunată”, transmit poliţiştii argeşeni.

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie