17.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 22 iunie, 2024

POPA NICA VASILE. În cele două mandate, ca viceprimar, Pîrnuță Ion a avut o colaborare bună cu consilierii PNL

Alte Știri

POPA NICA VASILE. În cele două mandate, ca viceprimar, Pîrnuță Ion a avut o colaborare bună cu consilierii PNL. Președintele PNL Rucăr, nu mai are nevoie de foarte multe prezentări, dar pentru cei care nu îl cunosc, găsiți mai jos toate informațiile. O echipă unită cu o viziune unitară poate schimba localitatea Rucăr, în bine.

Nume: Popa Nica Vasile.

Născut la 01.01.1953 în comuna Rucăr, județul Argeș.

CITEȘTE ȘI. RADU NISTOR: Sunt profund legat de Rucăr și îmi doresc dezvoltarea acestei comunități

Absolvent al Liceului Teoretic Rucăr în anul 1972 și absolvent al Școlii Postliceale Râmnicu Vâlcea în 1975 specialitatea Topografie și Sistematizare în Construcții Hidrotehnice.

M-am căsătorit în anul 1976, tatăl a doi copii și bunicul a patru nepoți.

POPA NICA VASILE. În cele două mandate, ca viceprimar, Pîrnuță Ion a avut o colaborare bună cu consilierii PNL

Am lucrat timp de 33 de ani la Hidroconstrucția Argeș în calitate de topograf. Am participat la realizarea lucrărilor hidrotehnice Pecineagu și Rucăr-Dragoslavele. Din anul 1999, am devenit expert în lucrări de cadastru și geodezie fiind printre primii autorizați din județul Argeș.

CITEȘTE ȘI. ALINA GORGHIU. Localitățile din Argeș trebuie să aibă gaze naturale. Și facem tot ce putem să reușim asta

În prezent, pensionar după o activitate de peste 40 ani.

Sunt membru PNL din anul 1992, iar din anul 1996 sunt președintele organizației PNL Rucăr.

În această perioadă ca membru al PNL am obținut 4 patru mandate de consilier local, iar, dintre acestea, între anii 2008-2016 am fost ales în funcția de viceprimar. În toată această perioadă am încercat, și eu cred că am reușit, să iau cele mai bune decizii în favoarea locuitorilor comunei Rucăr.

CITEȘTE ȘI. Pîtea Laurențiu: Am convingerea că Ion Pîrnuță, cu sprijinul întregii echipe PNL Rucăr, poate transforma această frumoasă comună într-un veritabil hub cultural, turistic și educațional

Despre candidatul desemnat de organizația PNL Rucăr în persoana domnului Pîrnuță Ion, nu a fost o decizie grea, întrucât era o persoană cunoscută și prin cele doua mandate de viceprimar unde s-a remarcat prin implicarea și rezolvarea mai multor proiecte in cadrul primăriei.

În cele două mandate, ca viceprimar, Pîrnuță Ion a avut o colaborare bună cu consilierii PNL.

Consider că, în vedera viitoarelor alegeri, organizația PNL a format o echipă puternică care are obligația să câștige toate alegerile din acest an.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap. Consumul de alcool...

Alte știri din aceeași categorie