19.6 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

Poveste virală. Colegii îi furau mereu laptele din frigider

Alte Știri

Poveste virală. Colegii îi furau mereu laptele din frigider. Aceasta este povestea care a ajuns virală pe internet.

Poate că, cu toții am trecut prin ceva asemănător la un moment dat la locul de muncă. Însă ce a făcut această femeie întrece orice imaginație.

Naty este proaspăt mămică. Femeia abia reîntoarsă la serviciu a avut parte de o surpriză neplăcută mai multe zile la rând. Astfel, colegii se obișnuiseră să îi fure laptele din frigider în fiecare dimineață pentru a-l folosi la cafea.

Sătulă să-i dispară alimentul, Naty s-a gândit la ”o răzbunare”. Ceea ce le-a făcut i-a lăsat muți de uimire. Dar s-au bucurat pe de-o parte că nu li s-a mai întâmplat niciodată așa ceva.

Cum e să înlocuiești laptele de la cafea cu altceva? Numai ei ne pot răspunde la această întrebare! Mai ales când nu te aștepți la așa ceva! Când dai peste aceeași sticlă, cu același aspect. Hmmm. Ce nebunie virală. A făcut înconjurul țării până a aflat toată lumea, acest lucru!

Colegii îi furau mereu laptele din frigider. Într-o zi, le-a făcut o surpriză ! Răzbunarea e dulce

Naty este proaspăt mămică. Femeia abia reîntoarsă la serviciu a avut parte de o surpriză neplăcută mai multe zile la rând. Astfel, colegii se obișnuiseră să îi fure laptele din frigider în fiecare dimineață pentru a-l folosi la cafea. Sătulă să-i dispară alimentul, Naty s-a gândit la ”o răzbunare”.

„’Neața! Pentru cei care mi-au furat laptele toată săptămâna… Surpriză! Aţi baut lapte de san. Sper că v-a plăcut! Noroc. P.S. Este organic chiar!”

Povestea care a ajuns virală. Colegii îi furau mereu laptele din frigider

„’Neața! Pentru cei care mi-au furat laptele toată săptămâna… Surpriză! Aţi baut lapte de san. Sper că v-a plăcut! Noroc. P.S. Este organic chiar!”

Unii s-au amuzat cupios, alții au rămas de-a dreptul surprinși. Cert este că poza a devenit virală pe internet.

 

Ultimele Știri

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal?

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal? Din 2018, încoace angajații...

Alte știri din aceeași categorie