16.9 C
Campulung Muscel
luni, 25 septembrie, 2023

Premieră mondială pentru Renault. Se dezvăluie în curând!

Alte Știri

Premieră mondială pentru Renault. Se dezvăluie în curând! Renault va dezvălui Noul Grand Kangoo pe 5 septembrie.

Renault va fi prezent în ambele spații dedicate Salonului Auto de la Munchen – Munich Messe și Odeonsplatz.

Renault confirmă participarea la IAA Mobility 2023 în perioada 4-10 septembrie.

Premieră mondială pentru Renault. Se dezvăluie în curând!

Marca va avea un stand (B40) în hala A2 din cadrul IAA Summit de la Munchen, stand în care va găzdui ziua presei în data de 4 septembrie și zilele comerciale până pe 8 septembrie. Renault va dezvălui în premieră mondială Noul Scenic E-Tech electric. Conferința de presă va avea loc în data de 4 septembrie, la ora 10:50, ora României, și va fi  transmisă live. Ziua următoare, în standul Renault va fi dezvăluit Noul Grand Kangoo.

Un al doilea stand Renault, denumit electro pop rnlt, va fi accesibil publicului în Odeonsplatz, în zona IAA Open Space. Pentru Renault este o oportunitate să prezinte cele mai noi modele: Noul Scénic E-Tech electric, Noul Rafale, Noul Espace și Austral.

Despre Renault

Renault, marcă istorică de mobilitate și pionier al vehiculelor electrice în Europa, a dezvoltat întotdeauna vehicule inovatoare. Prin planul strategic „Renaulution”, Renault s-a angajat într-o transformare ambițioasă, generatoare de valoare, îndreptându-se către o gamă mai competitivă, mai echilibrată și mai electrificată. Ambiția sa este de a întruchipa modernitatea și inovația în tehnologie, energie și servicii de mobilitate în industria auto și nu numai.

Ultimele Știri

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici. Guvernul a decis majorarea...

Alte știri din aceeași categorie