16.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

Premierul Marcel Ciolacu, din țările Arabe a ajuns direct în Argeș!

Alte Știri

Premierul Marcel Ciolacu, din țările Arabe a ajuns direct în Argeș. A venit însoțit de Mihai Tudose, Gabriela Firea, Paul Stănescu, Marian Neacșu, Adrian Câciu, Bogdan Gruia și mai multe persoane din staff.

Liderii PSD de la Capitală au venit special pentru a susține candidatura la primăria Pitești a lui Cristian Gentea.

Premierul Marcel Ciolacu, din țările Arabe a ajuns direct în Argeș

De asemenea cel care a adus sume record din bani europeni în Argeș, Ion Mînzînă a fost în centrul atenției. Liderul PSD Argeș candidează pentru șefia Consiliului Județean Argeș. Ion Mînzînă este onorat să candideze pentru al doilea mandat la CJ Argeș, fiind primul om care a adus Argeșul pe primul loc.

Este mândru de echipa sa, parlamentari, consilieri județeni și primari. La alegerile locale din data de 9 iunie vrea ca PSD Argeș să câștige victorios în județ. România are nevoie de stabilitate. E nevoie să vină PSD la guvernare. E partidul care repară greșelile.

Evenimentul are loc într-un local privat unde s-au strâns aproape 1000 de pesedisti din tot județul Argeș.

Discursurile liderilor de la București au fost în ropote de aplauze. Premierul Marcel Ciolacu a declarat că vizita pe care a făcut-o în Statul Qatar a fost în scop politic, pentru atragerea de investiții în valoare de 15 miliarde de euro.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie