7.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

Prima păcăleală. Proiectul pentru modernizarea iluminatului public în Câmpulung

Alte Știri

Prima păcăleală. Proiectul pentru modernizarea iluminatului public în Câmpulung. Proiectul pentru modernizarea iluminatului public din Câmpulung, semnat în luna martie nu a fost implementat nici după 9 luni.

Termenul de execuție a fost prelungit până în luna februarie. Societatea a primit un milion de euro pentru implementarea acestui proiect.

Trebuia montate 3500 de lămpi cu becuri, led dar și să implementeze un sistem inteligent pentru dispozitivele de iluminat stradal.

Un alt proiect care a fost depus de Primărie pentru extinderea rețelei de iluminat nu a primit finanțare și va fi introdus anul viitor în cadrul altor proiecte guvernamentale.

„Ne-au cerut un răgaz până la sfârșitul lunii februarie, ne-au mai rugat să le oferim un spațiu unde își pot depozita lămpile led inteligente, se poate prelungi contractul. Sunt obligați să le termine”, a declarat Elena Lasconi pentru Muscel TV.

Ultimele Știri

VESTE BUNĂ pentru iubitorii muntelui!

VESTE BUNĂ pentru iubitorii muntelui! De câteva luni salvamontiștii câmpulungeni au început reabilitarea traseelor, au fost refăcute marcajele, refăcute...

Alte știri din aceeași categorie