11.7 C
Campulung Muscel
duminică, 26 mai, 2024

Prima victimă a creditelor în franci elveţieni

Alte Știri

Un bărbat din Piteşti s-a spânzurat azi din cauza calvarului generat de un credit pe care îl avea în moneda exotică. Ajunsese să trăiască de azi pe mâine ca să-şi poată plăti creditul şi de aceea era şi în certuri la cuţite cu soţia. Aceasta plecase de-acasă de două zile, cu tot cu copil. Bărbatul s-a spânzurat cu cureaua de o ţeavă de gaze.
Principalul motiv de ceartă al celor doi era un credit în franci elveţieni, foarte împovărător. Nu a suportat gândul că nu-l mai poate plăti din cauza creşterii francului, dar nici că că soţia l-a părăsit, aşa că a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa.Fără să se gândească la faptul că băieţelul lui de doar trei ani va creşte fără tată, şi-a pus streangul de gât. Este sfârşitul tragic al bărbatului de 34 de ani din Piteşti. Înainte de a recurge la teribilul gest, i-a trimis mesaje prin SMS soţiei în care i-a scris că se va sinucide, dar ea nu le-a luat în seamă.
În această dimineaţă, femeia a mers totuşi acasă la cel căruia îi jurase iubire în faţa lui Dumnezeu. A înmărmurit când şi-a văzut bărbatul spânzurat cu o curea de o ţeavă de gaze. Şocată, a avut totuşi puterea să sune la 112. Un echipaj de la SMURD a ajuns imediat la faţa locului. A constatat decesul şi i-a acordat şi femeii primele îngrijiri. La jumătate de oră însă a fost solicitat alt echipaj pentru că femeia a leşinat. Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital.
Rudele celor doi au ajuns şi ele la locuinţa familiei. Naşul lor spune că a încercat să vorbească şi el cu cei doi, dar fără rezultat.Poliţiştii fac acum cercetări. În telefonul lui mobil au găsit un mesaj trimis către soţie în care scria: “Asta e… La revedere! Rămâi sănătoasă! O să-mi iau viaţa!”
Între cei doi începuseră certurile. Totul din cauza creditului contractat în franci elveţieni. De când francul a explodat, în casa celor doi erau mereu certuri. S-a ajuns chiar şi la violenţă, aşa că ieri, femeia s-a dus la poliţie unde a depus o plângere împotriva soţului pentru lovire.
Sinucigaşul a lăsat şi un bilet adresat copilului, în care îi spune, pentru când va înţelege, că îi pare rău pentru cearta lui cu soţia şi îl roagă să îl ierte. În urma tragediei, copilul de trei ani a rămas orfan de tată. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie