6.3 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

Prima victorie la Cupa AOR!

Alte Știri
Vineri, 21 aprilie, s-a  dat  startul celei de-a II-a ediții a Cupei “Asociaţiei Oraşelor din România la Minifotbal”, competiție care se deșfășoară la nivel national.
Astfel, în prima zi a competiției, echipa de fotbal formată din angajați ai Primăriei Mioveni a disputat prima partidă din grupă, contra echipei Primăriei din orașul Bolintin -Vale.
Echipa  din Mioveni a jucat partida pe terenul sintetic acoperit – La Balon, de lângă Școala Generală George Topârceanu, câștigând cu scorul de 14-1.
Reamintim că echipa din Mioveni face parte din a treia regiune, unde s-au înscris 9 oraşe, respectiv Plopeni, Azuga, Lehliu-Gară, Buşteni Băicoi, Răcari, Topoloveni, Bolintin-Vale și Mioveni.
La turneul final se vor califica 8 echipe din cele șapte regiuni ale țării, împărțite în 2 grupe de către 4, iar primele 4 echipe din cele 2 grupe vor juca în semifinale, respectiv finala mică şi mare.
Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie