17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Primăria Pitești pune la dispoziția comercianților de mărțișoare, 49 de spații

Alte Știri

Din cauza restricțiilor impuse de situația epidemiologică actuală, Târgul de Mărțișor nu mai poate fi organizat așa cum a fost în anii trecuți. Astfel, pentru a veni în întâmpinarea comercianților de mărțișoare, administrația locală a dat curs cererilor înaintate de către aceștia și a stabilit un număr de 49 de spații care să poată fi alocate agenților economici din Pitești ce doresc să își desfășoare, în această perioadă, activitatea de comercializare a mărțișoarelor tradiționale.

Astăzi a avut loc, în Sala Mare de ședințe a Primăriei Municipiului Pitești, o întâlnire a reprezentanților municipalității și ai comercianților, în cadrul căreia au fost distribuite locurile disponibile, prin tragere la sorți. Au fost prezenți la acest demers și reprezentanți ai Poliției Locale, care au asigurat respectarea transparenței întregii acțiuni.

Astfel, în urma tragerii la sorți, au fost alocate cele 49 de spații, distribuite în cartierele Prundu, Craiovei, Războieni, Exercițiu, Trivale, Găvana și Eremia Grigorescu. Condițiile necesare aprobării activității economice menționate au presupus ca solicitanții să fie din Pitești și să aibă toate acreditările legale cerute, precum și respectarea distanței de 2 m între standurile expuse.

Activitatea de comercializare a mărțișoarelor se va desfășura în perioada 25 februarie – 1 martie 2021.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie