-3.2 C
Campulung Muscel
joi, 30 noiembrie, 2023

PRIMARUL ION GEORGESCU, MESAJ DE MULȚUMIRE

Alte Știri

PRIMARUL ION GEORGESCU, MESAJ DE MULȚUMIRE 

Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni, a ţinut să le mulţumească  locuitorilor orașului și argeșenilor pentru prezența la urne din acest weekend  și pentru susținerea Referendumului pentru Familie.

Redăm mai jos mesajul:
 
Stimați locuitori ai orașului Mioveni și ai județului Argeș,

Doresc să vă mulțumesc pentru prezența la urne din acest weekend  și pentru susținerea Referendumului pentru Familie, în vederea modificării Constituției pentru redefinirea familiei, astfel încât definiția familiei tradiționale să se bazeze pe căsătoria liber consimțită între un bărbat şi o femeie.

Din nefericire, nu toți au înțeles și este mare păcat, iar sintagma “Iartă-i, Doamne, că nu ştiu ce  au facut” este potrivită în acest context, iar pentru asta  sper să nu îi  judece, în viitor, nepoții și strănepoții nostri.

Ca primar în funcție am respectat fișa postului, jurământul depus și doctrina partidului care m-a susținut în alegerile locale pentru a realiza proiectele comunității noastre.

De asemenea, doresc să mulțumesc colegilor mei din Organizația PSD Argeș pentru efortul depus în realizarea unei prezențe electorale cât mai favorabile (Felicitări Cristian Gentea).

Nu pot sa închei acest mesaj fără să mulțumesc echipei mele de la Mioveni fie ca sunt membri ai organizației PSD Mioveni ori angajați ai Primăriei care în aceste săptămâni au făcut tot ce a fost posibil necesar și legal pentru desfășurarea în bune condiții a procesului electoral fără afectarea celorlalte activități zilnice dedicate cetățenilor orașului.

Totodată, doresc să le mulțumesc forţelor de ordine şi serviciile de urgenţă care au asigurat permanent paza, protecţia şi ordinea în oraș(Poliția Română, Poliția Locală Mioveni, Jandarmeria Argeș, Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, Distribuție Oltenia), Consiliului Local, Aparatului  de specialitate al Consiliului Local, angajaţilor instituţiilor subordonate, reprezentanţilor mass-media și, nu în ultimul rând, cetăţenilor oraşului Mioveni care au fost alături de noi.

Tuturor le mulțumesc pentru colaborare și implicare!

  Cu stimă și mult respect,  primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.”

Ultimele Știri

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie.  Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă din acest an...

Alte știri din aceeași categorie