6.3 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

Primele Sărbători Pascale fără Diana și Valentin! #COLECTIV

Alte Știri

S-au făcut sâmbătă, 30 aprilie, şase luni de când o scânteie a provocat o tragedie pe care n-avem voie s-o uităm. Pe 30 octombrie 2015, incendiul din clubul bucureştean “Colectiv” a îndoliat o ţară întreagă. Oamenii au ieşit atunci în stradă, Guvernul a căzut, dar vinovații încă n-au fost trași la răspundere. Din zona Muscel am pierdut doi tineri, Diana Enache de 24 de ani din Poienarii de Muscel care a murit sufocată în baie și barmanul Valentin Fieraru din Valea Mare Pravăț care a murit din cauza arsurilor.

CITIȚI ȘI: În rochie de mireasă, Diana a plecat zâmbind pe ultimul drum!

Familiile îndurerate au făcut primul Paște, fără ei. Nu i-au putut pomenii la biserică, deoarece în această perioadă nu se fac astfel de slujbe. Au avut parte de sărbători triste, de care toată viața își vor aduce aminte! Copiii lor au plecat la Cer și nimeni nu-i mai poate aduce înapoi, iar tragedia din Clubul Colectiv a fost dată uitării! Poate peste puțin timp nici muscelenii nu își vor mai aduce aminte, că au pierdut doi tineri, într-un mod tragic! Adio, Diana și Valentin! Îngerii să vă aibă în grijă!

CITIȚI ȘI: Barmanul din Colectiv a ajuns acasă în sicriu! Valentin este singurul fiu al familiei Fieraru!

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie