18 C
Campulung Muscel
duminică, 28 mai, 2023

Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop)

Alte Știri

Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop).

La puțin timp după lansarea serviciului Showcase în România, versiunea de desktop a Google News primește un nou design.

Google a lansat recent în România Google News Showcase, prin care inclusiv articolele ziaruldinmuscel.ro vor apărea, prin panelurile News Showcase, în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop).

Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop)

Google News are cum un nou design pentru versiunea ce poate fi accesată pe desktop din browser-ele web. Versiune care vine cu ocazia aniversării a 20 de ani de existență.

Serviciul arată acum mai modern și mai în ton cu versiunea mobilă. Oferind și mai multe opțiuni prin care utilizatori pot configura conținutul ce le este afișat.

În dreptul secțiunii „Your Topics”, există un buton albastru, ce facilitează accesul la un meniu în care utilizatorii pot alege subiectele care-i interesează cel mai mult și ordinea priorității acestora.

Meniul cu secțiunile principale au fost mutate din partea stângă în partea de sus a paginii. Secțiune care rămâne vizibilă și în timp ce utilizatorul derulează pagina în jos.

Google spune că a extins secțiunea de verificare a informațiilor. Afișată undeva mai jos în pagina principală, această include subiecte verificate de organizațiile specializat. Aici utilizatorii pot vedea dacă anumite știri se confirmă sau sunt false.

Ultimele Știri

Ce calculatoare se cumpără prin programul „Euro 200”. Este obligatoriu un anumit sistem de operare

Ce calculatoare se cumpără prin programul „Euro 200”. Este obligatoriu un anumit sistem de operare. S-a modificat și configurația minimă...

Alte știri din aceeași categorie