10.2 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

Răşina Mumie, panaceul folosit de Aristotel şi Hipocrate, creşte potenţa!

Alte Știri

Răşina Mumie, cunoscută şi cu denumiri precum Mumio, balsamul de munte, sucul stâncilor, sângele munţilor ori lacrima munţilor, este considerată de mulţi un panaceu. Medicamentul-minune este utilizat de câteva milenii în nenumărate ţări precum India, Iran, Arabia, Asia Centrală, Caucaz şi o parte din Europa, el având capacitatea de a trata zeci de afecţiuni.

Întăreşte imunitatea

Originea răşinei de Mumie este controversată. În timp ce unii cercetători leagă natura produsului de substanţele minerale, alţii cred că este de origine vegetală, iar alţii l-au asociat cu excrementele diferitor animale sau l-au catalogat drept produsul activităţii albinelor sălbatice. Pentru că natura produsului nu a fost încă detaliată, originea acestui panaceu a rămas nedescoperită. Balsamul de munte se găseşte în locuri greu accesibile omului, cum ar fi grotele, peşterile sau stâncile din zona Podişului Tibet şi Pamir, el fiind colectat de la înălţimi între 2.000 m şi 5.000 m. Se spune că, pentru a trăi, organismul uman are nevoie de 50 de microelemente, toate regăsindu-se în această răşină. Printre ele se numără acidul benzoic, arginina, acidul glutamic şi cel aspartic, dar şi steroizi, vitamine din grupele B şi P, calciu, magneziu, mangan, seleniu, nichel, până la cupru, iod, bismut, crom, beriliu sau zirconiu. Mumie este recunoscut ca un tonic puternic, ea acţionând multilateral în diverse afecţiuni, având şi capacitatea de a întări imunitatea.

Măreşte potenţa

Mulţi învăţaţi din trecut, printre care celebrii Aristotel şi Hipocrate, au folosit acest remediu naturist în afecţiuni cum ar fi fracturi costale, artrită, gastrite, ulcer, afecţiuni ale tractului gastrointestinal, astm, bronşită, afecţiuni ale sistemului nervos, impotenţă, sterilitate, afecţiuni ale sistemului cardiovascular şi multe altele.

În urma a numeroase studii şi aplicaţii, unii savanţi au ajuns la concluzia că sângele munţilor este chiar mai puternic decât ginsengul ca efect de energizare, regenerare şi de mărire a potenţei sexuale. În momentul acestor studii s-au tratat şi vindecat bolnavi de colită cronică, nevralgii sau chiar plexită. Pentru colită cronică, de exemplu, s-au administrat 0,2 g de răşină o dată pe zi, simptomele bolii dispărând după cinci-zece zile de administrare.

Tratează nevralgiile şi bolile feminine

În cazul unor defecte ale ţesutului organelor sexuale feminine, cum ar fi rănile pe colul uterin şi pe pereţii vaginali, tratamentul ce a dat rezultate începând chiar din a cincea zi de administrare a fost următorul: înainte şi după ciclul menstrual s-a pus un tampon înmuiat în soluţie cu Mumie pe suprafaţa afectată. Cura a durat două-trei săptămâni şi s-a repetat după fiecare ciclu, timp de şase luni, cu specificaţia că în perioadele respective nu aveau loc acte sexuale.

De asemenea, pentru tratarea persoanelor afectate de radiculită, nevrodermită, plexită sau nevralgie, administrarea s-a făcut sub formă de masaj cu soluţie de răşină Mumie.

Ideală în curele de slăbit

Datorită acţiunii sale de reglare a metabolismului, răşina arde grăsimile în exces, ceea ce are ca efect aducerea persoanelor obeze la greutatea normală a corpului, fără a avea ca efect secundar stări de leşin, anemie sau anorexie. Administrarea se face în funcţie de greutatea corpului, după cum urmează: până la 70 kg – 0,2 g de Mumie, până la 80 kg – 0,3 g, până la 90 kg – 0,4 g, iar persoanele peste 90 kg – 0,5 g de produs pe zi.

Previne îmbătrânirea

Administrarea sistematică a acestui produs naturist s-a dovedit că încetineşte procesul de îmbătrânire şi măreşte speranţa de viaţă cu 10-14 ani.

Sfat! Pentru un ritm activ şi tonic de viaţă se recomandă administrarea cu scop profilactic a 0,2-0,3 g răşină de Mumie o dată sau de două ori pe zi.

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie