21.7 C
Campulung Muscel
joi, 18 iulie, 2024

Răşina MUMIE te scapă garantat de VERGETURI. Cum obţii crema în condiţii la tine acasă

Alte Știri

Din păcate, pielea nu revine la forma sa dacă a fost forţată de o creştere rapidă datorată unei sarcini, a unor creşteri sau scăderi bruşte în greutate. În mod normal pielea este destul de elastică, însă dacă întinderea are loc brusc, fibrele elastice se rup, lăsând în urmă vergeturile.

Există câteva opţiuni în ceea ce priveşte tratarea vergeturilor. Dacă iei vergeturile foarte în serios şi vrei să scapi de ele, cea mai bună soluţie este să te adresezi unui dermatolog sau să încerci o reţetă  foarte simplă în condiţii acasă.

Crema din răşină de Mumie te va ajuta să scapi rapid şi garantat  de vergeturi şi să redai pielii  tale elasticitate.

Cum o prepari?

1. Dizolvă 2-4 grame de răşină de Mumie (este necesar să foloseşti raşină naturală, nu  sub fomă de pastile) într-o linguriţă de apă fiartă.

2. Amestecă consistenţa cu 1 tub de cremă (80-100 grame) pentru copii sau poţi folosi şi o cremă anticelulitică.

3. Freacă zonele cu vergeturi o dată pe zi.

SFAT: A se păstra în frigider. Răşina Mumie o poţi găsi în Magazinul Naturist, din Câmpulung, vis-a-vis de primărie şi blocul rechinilor, la un preţ accesibil. Poţi păstra crema într-un vas de cremă deja terminat.

Răşina Mumie este cunoscută şi utilizată de aproximativ 3.000 de ani în peste 50 de afecţiuni. Această răşină se găseşte în munţii Podişului Tibet şi Pamir, la înălţimi de peste 2.000- 5.000 de metri. Se prezintă sub o formă vâscoasă, având culoarea brun închis şi un gust amar. Răşina Mumie este cunoscută sub diverse denumiri: balsam de munte, sucul stâncilor, ulei de munte, sângele munţilor.

Ultimele Știri

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă....

Alte știri din aceeași categorie