17.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 22 iunie, 2024

Război pentru copilul lui Cristian Cioacă

Alte Știri

Mama Elodiei vrea cu orice chip să capete tutela nepotului ei şi de aceea a intentat proces la Judecătoria Piteşti. Deşi în ultimii şapte ani copilul a fost bine îngrijit de sora fostului poliţist, după cum atestă autorităţile, bunica maternă susţine contrariul şi nu vrea să-l mai lase o secundă la sora lui Cioacă. Avocata familiei Ghinescu spune că ea însăşi a asistat la scene când copilului i se dădea mâncare necorespunzătoare, printre care banane trecute şi suc ţinut pe jos. Mai mult, susţine că scopul surorii lui Cioacă de a creşte copilul ar fi poliţa de asigurare ce urmează a fi încasată de pe urma dispariţiei avocatei Elodia Ghinescu.
La Judecătoria Piteşti, s-a prezentat doar avocata familiei Ghinescu. Ea a susţinut în faţa magistraţilor că băiatului lui Cristian Cioacă nu este bine îngrijit de rudele paterne şi tocmai de aceea tutela trebuie să o obţină bunica maternă.
Autorităţile susţin contrariul: băiatul este bine îngrijit. Mai mult, el urmează consiliere psihologică şi spune cu tărie că el nu vrea să ajungă pe mâna bunicii materne.
Copilul lui Cioacă se află oficial în grija mătuşii încă din 2013, când tutela i-a fost încredinţată ei, iar Cioacă era încă în libertate. Însă, în vara anului trecut, când Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni pentru că şi-a omorât soţia, el a fost decăzut din drepturile părinteşti. Astfel, bunica maternă vrea să câştige ea tutela. Avocata familiei Ghinescu susţine că, de fapt, rudele lui Cioacă nu vor altceva decât să încaseze banii proveniţi din poliţa de asigurare a Elodiei Ghinescu.
Magistraţii au amânat pronunţarea în acest dosar peste de o săptămână. Atunci se va decide în grija cui va rămâne fiul lui Cristian Cioacă.

Ultimele Știri

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap. Consumul de alcool...

Alte știri din aceeași categorie