6.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Reabilitarea DN 73 Pitești – Câmpulung, dezbătută în plenul Camerei Deputaților de Simona Bucura Oprescu

Alte Știri

Deputatul de Mioveni Simona Bucura Oprescu a făcut astăzi o declaraţie politică în plenul Camerei Deputaţilor pe tema lucrărilor întârziate de reabilitare a DN73 Piteşti-Câmpulung Muscel-Braşov. În declaraţie, deputatul argeşean arată că vieţile conducătorilor auto sunt puse în pericol, mai ales că vine iarna, că Uzina Dacia şi economia argeşeană au de suferit, din cauza blocajelor în trafic, dar cere, în acelaşi timp, ministrului Transporturilor, Sorin Buşe, să găsească soluţii de rezolvare a urgentare a problemei.

“De ce nu s-a făcut nimic să nu se ajungă în iarnă? De ce aceste probleme nu au fost rezolvate din timp? Cine va răspunde pentru traficul de coşmar de pe DN73 în perioada de iarnă şi, Doamne fereşte, de eventualele accidente care se vor produce pe acesta? Cine răspunde pentru întârzieri şi cum? Oare chiar nu se poate duce la bun sfârşit o investiţie începută cu multe eforturi? Sau nu se vrea? Domnule ministru Sorin Buşe, vă invit cât mai urgent în Argeş. Vă rog să veniţi să vedeţi realitatea de pe DN73. Aş fi onorată să renunţaţi la şofer şi să conduceţi un Duster de la Piteşti la Câmpulung Muscel, să testaţi dumneavoastră înşivă condiţiile şi durata. Şi, ca un om care lucraţi de peste 25 de ani în industria auto, să ne concentrăm urgent pe soluţie!”, a declarat Simona Bucura Oprescu. 

Ultimele Știri

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor. Acesta este considerat simbolul primăverii, al revenirii la viață a...

Alte știri din aceeași categorie