29.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

Renault lansează Dusterul de lux. Ce prețuri aduce pe piața auto!

Alte Știri

Renault lansează Dusterul de lux. Ce prețuri aduce pe piața auto! Este vorba despre Renault Symbioz, un SUV de clasă B, aflat la limita cu segmentul superior, exact cum este și Duster. De altfel, platforma pe care o folosește și o parte dintre motoare sunt similare cu cele de pe Duster, fiind apreciat de clienți ca o versiune premium a modelului fabricat la Mioveni.

CU CINE VOTAȚI LA PRIMĂRIA CÂMPULUNG, LA ALEGERILE DIN DATA DE 9 IUNIE?

  • MĂDULĂREA GEORGEL - PSD (45%, 2.111 Votes)
  • LASCONI ELENA VALERICA - Alianța Drepta Unită USR-PMP-FORȚA DREPTEI (35%, 1.662 Votes)
  • DOBRESCU ANDREI - AUR (8%, 380 Votes)
  • MĂGEANU NORRIS MARCU - PNL (5%, 213 Votes)
  • ZICHIL ALEXANDRU IONUȚ - Partidul Alternativa Dreaptă (4%, 200 Votes)
  • DUMITRESCU MARIUS - Partidul S.O.S România (2%, 80 Votes)
  • STUPARU IOAN VIRGIL - PUSL (1%, 60 Votes)

Total Voters: 4.706

Loading ... Loading ...

CITEȘTE ȘI. Când riscă șoferii să rămână fără plăcuțele de înmatriculare. Amenda se ridică la 6.600 lei

După premiera de la începutul acestei luni, Renault a anunțat și primele prețuri, pentru motorizările care vor fi disponibile în acest an. Este vorba despre motorul hibrid, E-Tech 145, similar cu cel de pe Clio și Captur și aproape identic cu cel de pe Duster și Jogger, de care îl desparte doar un singur kW de putere.

Renault lansează Dusterul de lux. Ce prețuri aduce pe piața auto!

CITEȘTE ȘI. Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă se opun vehement

Este vorba despre combinația dintre motorul de 1.6 litri și 94 CP, și cele două motoare electrice, un demaror și motorul de tracțiune, de 49 CP, încorporat în cutia automată și alimentat de o baterie de 1.2 kWh, care poate susține un mers exclusiv electric în 80% din timp, în trafic urban.

Ellis Hyde - Renault Symbioz interior

CITEȘTE ȘI. Ajutoare de la Stat de aproape 10.000 de lei pentru această categorie de români

Prețul acestei motorizări începe de la 34.900 de euro, pe versiunea Techno, ceea ce înseamnă că este cu peste 8.000 de euro mai scump decât aceeași motorizare pe versiunea cea mai accesibilă, la Duster. Diferența de preț este justificată, nu doar prin calitate și aspectul interiorului mașinii, cât mai ales prin sistemele de asistență oferite în standard.

CITEȘTE ȘI. Dacia Logan, cât e rata lunar. Ce primești în plus la mașina ”ieftină” de la Mioveni

Echipările superioare, Esprit Alpine și Iconic au prețuri mai mari cu 1.500 și, respectiv, 2.000 de eur. Renault a anunțat și prețurile celorlalte motoare, mai accesibile, dar care vor fi disponibile doar anul viitor.

Renault Symbioz - studio cabin

CITEȘTE ȘI. De când vom sta blocați ore în șir în trafic pe culoarul Rucăr-Bran, DN 73?

Este vorba despre motorul 1.3 TCe, similar celui de pe Duster, care va costa începând de la 30.000 de euro. De asemenea, există informații neoficiale despre faptul că Renault va introduce noi motoare hibrid și mild-hybrid pe acest model, lucru care ar urma să fie făcut și pe Duster.

CITEȘTE ȘI. Când se deschide drumul Transfăgărăşan, cel mai spectaculos din România în 2024?

Lungimea noului Symbioz este de 4,41 metri, fiind cu numai 7 centimetri mai lung decât Duster, cu 17 centimetri în plus față de Captur și cu 6 centimetri mai scurt decât Scenic E-Tech.

CITEȘTE ȘI. Schimbări majore în Germania, din luna iunie 2024

Renault mai are în același segment Megane E-Tech, Austral și Arkana, toate cu dimensiuni între 4,20 metri și 4,60 metri, o ilustrare perfectă a strategiei lui Luca de Meo, de concentrare a vânzărilor pe acest segment. Ampatamentul noului model este de 2,64 metri, identic cu Captur, ceea ce înseamnă că spațiul interior rămâne, pentru pasageri, similar.

Renault Symbioz - studio dash

CITEȘTE ȘI. Se dau mulți, mulți bani de la Stat pentru românii sub această vârstă. Trebuie ca aceștia să deschidă o afacere

Portbagajul are 492 litri, care poate crește până la 624 litri prin culisarea banchetei cu 16 cm, în față. Este mai mare cu 20 de litri față de cel al lui Duster, care are un ampatament cu 1 cm mai lung. Asta înseamnă că spațiul interior, în special pentru pasagerii din spate, este mai generos la modelul Dacia.

CITEȘTE ȘI. Cum vor arăta noile buletine electronice cu alte CNP-uri. Ce cifre vor conține cele 13 pe care le știm deja?

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

 

 

 

Ultimele Știri

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România. Ceremonia de depunerea a jurământului a avut loc la Ministerul...

Alte știri din aceeași categorie