7.2 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Ingredientul care scoate orice pată de haine

Alte Știri

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Ingredientul care scoate orice pată de haine. Dar numai gospodinele experimentate știu că nu este nevoie să cheltuiască bani pe produse de îndepărtare a petelor de înaltă calitate, deoarece în acest caz se pot baza pe o metodă mult mai ieftină.

Datorită unui singur ingredient, chiar și cel mai ieftin detergent de rufe va spăla perfect hainele și nu va rămâne nici măcar o pată pe ele.

Puteți îmbunătăți proprietățile chiar și a celei mai ieftine pudre cu amoniac obișnuit. Acest instrument face față perfect murdăriei și petelor de pe orice țesătură.

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Ingredientul care scoate orice pată de haine

Această metodă a fost folosită odată de bunicile noastre în modul de spălare manuală. Pentru realitățile moderne, metoda poate fi ușor ajustată. Pentru a face acest lucru, pur și simplu turnați aproximativ 40 ml de amoniac în mașina de spălat (în tambur) înainte de a pune hainele înăuntru și de a seta modul de spălare.

În acest caz, puteți folosi chiar și cel mai ieftin detergent de rufe. Rezultatul va fi perfect. Nici măcar o singură pată nu va rămâne pe haine, potrivit actualno.com.

Într-un recipient potrivit, se amestecă 100 g de bicarbonat de sodiu, 2 linguri de praf de muștar și 100 ml de suc de lămâie.

În procesul de amestecare a ingredientelor, se va produce o reacție spumoasă, ceea ce este complet normal.

Detergentul rezultat este potrivit atât pentru spălarea în mașina de spălat, cât și pentru spălarea manuală.

Singura condiție care trebuie respectată este să folosiți apă foarte fierbinte.

Înmuiați hainele în soluția rezultată timp de 30-40 de minute, apoi spălați-le în mod obișnuit.

Datorită acestui amestec, puteți îndepărta cu ușurință culoarea gălbuie și mată a hainelor, precum și petele de pe acestea.

Ultimele Știri

Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?

Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani? Codul Rutier...

Alte știri din aceeași categorie