17.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 22 iunie, 2024

Robotul Mugurel șochează din nou, Câmpulungul

Alte Știri

Robotul Mugurel șochează din nou, Câmpulungul. În data de 4 februarie 2023, echipa de robotică WATT`s UP din Câmpulung a participat la ultima competiție neoficială a sezonului.

Mai precis înaintea etapei Regionale ce va avea loc la București începând cu 17 februarie.
Competiția a avut loc la Ploiești și a fost organizată în incinta Universității de Petrol și Gaze din Ploiești.

În urma meciurilor de calificare, câmpulungenii s-au clasat pe locul al treilea. Ambiția este foarte mare urmând să câștige atât semifinalele, cât și finala.

CITEȘTE ȘI. ȘTIAȚI CĂ: Robotul Mugurel invenția fabuloasă a câmpulungenilor a fost pus la muncă!

“Fiind pe primul loc, ne-am întors acasă cu încă un trofeu.
Robotul Mugurel a dovedit, încă o dată, adevăratul său potențial de campion. Învingând cele peste 20 de echipe prezente în cadrul evenimentului.

Această competiție reprezentând un prilej de a ne antrena înaintea primei etape a Competiției Oficiale. Aceasta urmează să se desfășoare în mai puțin de 2 săptămâni la Universitatea Politehnică din București.

Robotul Mugurel șochează din nou, Câmpulungul

În cadrul acesteia vor participa peste 100 de echipe atât din toate colțurile tării, cât și din afară granițelor: Grecia, Cehia, Muntenegru, Thailanda etc.

Robotul Mugurel șochează din nou

Efortul depus de la începutul sezonului abia acum va fi observat și, suntem foarte siguri, că Mugurel „ va face o figură frumoasă” și la această Etapă Regională.

CITEȘTE ȘI. Un robot creat de o echipă de liceeni din Argeş a cucerit America

Câștigarea etapei ne va aduce calificarea pentru Campionatul National, ce se va desfășura în data de 10-12 martie, tot la București. Aici miza, competitivitatea și performanța vor fi din ce în ce mai mari.

Cele aproape 70 de echipe ce vor participa la Națională concurând pentru bine-meritatul loc la Campionatul Mondial din Houston, SUA – unde sezonul precedent chiar o echipă din România a câștigat la Houston, devenind Campioană Mondială absolută, fiind prima oară în istorie când Americanii sunt înfrânți la propriul lor joc”, ne-au declarat participanții.

CITEȘTE ȘI. Primăriţa Elena Lasconi, copilotul lui Mihai Leu într-un Ferrari de curse. Edilul a primit casca de la robotul construit de puştii Colegiului Naţional Dinicu Golescu

Roboții construiți de echipa de la Dinicu Golescu sunt unii extrem de performanți. În 2019 elevii din echipa Watt’ UP a câștigat Campionatul Mondial de Robotică de la Detroit, SUA.

Ultimele Știri

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap. Consumul de alcool...

Alte știri din aceeași categorie