-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

RUȘINOS. 77 de profesori au ieșit din examenul de Titularizare

Alte Știri

RUȘINOS. 77 de profesori au ieșit din examenul de Titularizare. Rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar – sesiunea 2022 (înainte de înregistrarea contestațiilor) au fost publicate astăzi, 19 iulie, ora 10:00, pe pagina web dedicată, http://titularizare.edu.ro.

Numărul total de candidați înscriși a fost de 711, din care un candidat a fost eliminat și 77 s-au retras. Au fost corectate 633 de lucrări, rezultând 632 de note și o lucrare anulată în Centrul de Evaluare.

Numărul notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă în județul Argeș este de 284.

Procentul notelor între 7 și 10 este de 44,94%, iar un număr de 12 candidați au obținut nota 10 (zece), la disciplinele:

  • Arte vizuale (educație plastică / educație vizuală / educație artistică) – o notă;
  • Limba și literatura română și matematică, elemente de pedagogie școlară, metodica predării limbii și literaturii române / comunicării în limba română și metodica predării matematicii / matematicii și explorării mediului în învățământul primar (învățământ primar în limba română) – o notă;
  • Limba și literatura română, pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii – 10 note.

Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau se transmit prin mijloace electronice, după cum urmează:

  • în data de 19 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 2l:00,
  • în data de 20 iulie, până la ora 12:00.

Candidatul anexează la contestația depusă la sediul inspectoratului școlar sau transmisă prin mijloace electronice și o copie a buletinului/ cărții de identitate.

Nu pot fi contestate lucrările altor candidați.

Rezultatele finale se afișează la sediul inspectoratului școlar județean și pe site-ul menționat anterior, în data de 27 iulie 2022.

 

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie