18 C
Campulung Muscel
duminică, 28 mai, 2023

S-a dat sentința. Un cunoscut om de afaceri, din Argeș a primit 4 ani de închisoare cu executare

Alte Știri

S-a dat sentința. Un cunoscut om de afaceri, din Argeș a primit 4 ani de închisoare cu executare.

Fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, omul de afaceri Gheorghe Văsâi și Constantin Scarlat au fost condamnați astăzi definitiv la 4 ani de închisoare cu executare. Decizia este definitivă.

S-a dat sentința. Un cunoscut om de afaceri, din Argeș a primit 4 ani de închisoare cu executare

Urmează ca astăzi cei trei să predea la Inspectoratul de Poliție Argeș sau să fie săltați de acasă de mascați, urmând să fie duși la Penitenciar. Continuarea o găsiți AICI.

Curtea de Apel București l-a condamnat, vineri, pe Tudor Pendiuc, fostul primar al Piteștiului, la 4 ani de închisoare. Decizia este definitivă. În prima instanță, fostul edil primise o sentință de 8 ani de închisoare.

„În temeiul art.16 alin.1 lit.f Cod de procedură penală, dispune încetarea procesului penal cu privire la inculpatul Pendiuc Tudor pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, prevăzută de art. 289 C.pen., cu aplicarea art. 6, art. 7, alin. 1, lit. a din legea nr. 78/2000 şi art. 5 C.pen, ca urmare a intervenirii prescrip?iei răspunderii penale. (faptă din 18.02.2008) Reduce pedeapsa aplicată inculpatului Pendiuc Tudor pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, în forma calificată, în formă continuată, prevăzută de art. 132 din Legea nr.78/2000 raportat la art.297 alin. l C.p. cu referire la art. 309 C.p. cu aplicarea art.35 alin. l C.p. , art.5 C.p. (2 acte materiale) de la 6 ani închisoare la 4 ani închisoare, urmând ca inculpatul Pendiuc Tudor să execute pedeapsa de 4 (patru) ani închisoare”,  se precizează în sentinţa Curţii de Apel Bucureşti. Continuarea o găsiți AICI.

Fiica fostului edil, Emanuela Pendiuc a scăpat de pedeapsă, fiind achitată.

Ultimele Știri

Ce calculatoare se cumpără prin programul „Euro 200”. Este obligatoriu un anumit sistem de operare

Ce calculatoare se cumpără prin programul „Euro 200”. Este obligatoriu un anumit sistem de operare. S-a modificat și configurația minimă...

Alte știri din aceeași categorie