6.3 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

S-a dus la scăldat şi şi-a găsit sfârşitul…

Alte Știri

Un dragoslovean şi-a găsit sfârşitul înecat, după ce, la sfârşitul săptămânii, a plecat cu câţiva amici la scăldat.

Bărbatul era la scăldat cu câţiva amici pe Dâmboviţa. Nu era prima oară când se duceau la râu. Necazul însă l-a pândit pe acesta când, se pare că a intrat într-o zonă în care a fost luat de apele Dâmboviţei.

Bărbatul de 50 de ani a fost găsit pluitind pe apă la Cetăţeni, într-o zonă greu accesibilă, astfel că au fost solicitaţi, pe lângă poliţiştii criminalişti de la Câmpulung, şi cadrele de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung, care au reuşit să scoată trupul neînsufleţit la mal.

„Am văzut că e ceva care ziceai că ar fi om, dar am zis că mi se pare. Apoi au mai venit nişte oameni de aici de la noi şi ne-am dat seama că era un bărbat. Am anunţat la poliţie aici la post. Nu e de la noi din comună, o fi adus din altă parte. E înecat. Cine ştie ce a păţit săracul”, spune o femeie din Cetăţeni.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost extras din apă de pompierii câmpulungeni. Poliţiştii criminalişti au demarat cercetările în acest caz, urmând să stabilească ce anume a păţit bărbatul. Trupul neînsufleţit a fost transferat la morgă pentru autopsie.

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie