17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 23 septembrie, 2023

S-a închis Piața Centrală din Câmpulung

Alte Știri

S-a închis Piața Centrală din Câmpulung. Până la noi ordine, comercianții au preferat ca astăzi să își ia o zi liberă. Piața Centrală din Câmpulung s-a închis pentru curățenie generală.

Piața centrală din Câmpulung ajunge moloz

Proiectul de reabilitare a intrat în linie dreaptă. Se va construi la Câmpulung prin Compania Națională de Investiții o piață agroalimentară modernă.

Licitația pentru desemnarea constructorului noii hale a Pieței centrale în sarcina căruia intră și proiectarea a mers ca pe roate. S-a încheiat în mai puțin de un an.

Câștigătorul desemnat de Compania Națională de Investiții a ajuns la Câmpulung pentru a se întâlni cu primărița Elena Lasconi.

Primăria Câmpulung se va ocupa de demolarea halei vechi pentru a-i preda executantului amplasamentul liber. Înainte de demolare, trebuie organizată și activitatea comercianților. Elena Lasconi a declarat în cadrul unei conferințe de presă că aceștia nu doresc să fie mutați.

Aș dori să blocăm o stradă pentru ei. Să le facem copertine sau corturi, pentru că ei ar vrea să rămână în centru, a completat primărița.

Reabilitarea Pieței centrale din Câmpulung este cea mai bună veste a anului 2023.

În piața centrală din Câmpulung este mai frig decât în criptă!

În piața centrală din Câmpulung este mai frig decât în criptă! Vânzătorii de aici sunt păcăliți de mai bine de 7 ani că vor avea parte de o piață nouă și modernă.

Până acum doar promisiuni de la oameni cu funcții efemere. Cert este că dacă afară sunt minus 10 grade, în piață sunt minus 20.

Comercianții spun că nu mai pot vinde orice, de exemplu legumele și fructele care au zeamă se strică imediat cum ajung pe tarabele din piața centrală.

 

Ultimele Știri

Incendiu la o locuință din Aninoasa! Pericol major

La 112 s.a sesizat faptul că, în comuna Aninoasa, a izbucnit un incendiu la o locuință și este pericol...

Alte știri din aceeași categorie